Fotball

Skullerud håper Gatt ikke er alvorlig skadet

Men Molde vil fortsatt ikke uttale seg om diagnosen.

 • Trond Hustad
  Trond Hustad
  Rbnett

MOLDE (Rbnett): Etter to korsbåndoperasjoner i venstre kne og nesten to år på sidelinja var Joshua Gatt tilbake i eliteserien mot Mjøndalen. Tre minutter tok det før amerikaneren hinket av banen med smerter i det samme kneet. Ei uke seinere kan MFK fortsatt ikke gi svar på omfanget av skaden.

Optimist: Tor Ole Skullerud håper den nye kneskaden ikke skal sette Joshua Gatt lenge ut av spill. Foto: Bjørn Brunvoll

 • Jeg har ikke noe tydelig svar ennå. Vi har ingen klar diagnose på Josh sin skade og i hvilken grad korsbåndet er påvirka. Vi har selvfølgelig tatt bilder av skaden, men de gir ikke noen klare svar. Det er vanskelig å være bombastisk om et kne som har vært operert flere ganger, derfor tar vi den tida vi trenger for å stille en korrekt diagnose, sier Tor Ole Skullerud.Overfor Rbnett uttrykker Gatt selv stor tro på at han kommer sterkt tilbake i løpet av sommeren, men MFK ønsker ikke at amerikaneren skal stille til intervju før skadeomfanget er fastslått.

— Alle mann venter på en ordentlig avklaring, men vi er optimister. Josh sjøl er rimelig optimistisk og håper det ikke er alvorlig. Så får vi komme med det endelige svaret så fort vi har det, sier Skullerud.

— Mange fryktet umiddelbart at han kunne være invalid og ferdig som fotballspiller, men det trenger altså ikke å være situasjonen?

Nei, det trenger ikke å være slik. Vi håper som sagt det går an å få Josh på beina så fort som mulig. Men vi får holder alle muligheter og scenarioer åpne, for det tror jeg er det eneste riktige slik situasjonen er nå, sier Molde-treneren.

I dette videointervjuet får du også vite om Ørjan Nyland er tilbake på Molde-laget mot Sandefjord. Tor Ole Skullerud forteller også hvilken Molde-spiller han tror blir nestemann på A-landslaget.

Eliteserien

SVUTMP
1Kristiansund750275215
2Rosenborg74211911814
3Molde7421179814
4Bodø/Glimt6411114713
5Vålerenga6321127511
 • Champions League-kvalifisering
 • Europaliga-kvalifisering
 • Nedrykkskvalifisering
 • Nedrykk

Les mer om

 1. Eliteserien