Fotball

Klopp advarer Manchester City: – Vi er i fyr og flamme

Liverpool var ikke på sitt beste i 2-1-seieren mot Crystal Palace, men Jürgen Klopp elsker vinnerviljen laget utstråler før mesterligamøtet med Manchester City.

Liverpool-manager Jürgen Klopp hadde god grunn til å smile bredt etter lørdagens 2-1-seier borte mot Crystal Palace.

CRYSTAL PALACE-LIVERPOOL 1–2

Merseyside-klubben havnet tidlig under på Selhurst Park i Sør-London lørdag. I lange perioder slet Liverpool med å få rytme i spillet, men Sadio Manés utligning fire minutter etter pause og Mohamed Salahs vinnermål i det 84. minutt sikret de rødkledde nok en seier.

Liverpools neste oppgave er første oppgjør i mesterligakvartfinalen mot Premier Leagues suverent beste lag. Onsdag kommer Manchester City på besøk.

– I øyeblikket er det ingen grunn til å være bekymret for atmosfæren og humøret innad i laget. Gutta er virkelig i fyr og flamme, og det liker jeg å se. I fotball må du som profesjonell alltid være i stand til å levere, levere og atter levere, sa Klopp etter lørdagens snuoperasjon mot Palace.

Les også

Liverpools målkonge Mohamed Salah tangerte rekorden til Cristiano Ronaldo og Robin van Persie

Knallsterk hjemmerekke

Hjemme på Anfield har Liverpool en fantastisk statistikk mot City. I januar storspilte Klopps menn og påførte de lyseblå deres første og hittil eneste ligatap denne sesongen. Liverpool vant oppgjøret 4-3.

Tallene viser at Manchester City kun har én fattig seier på Anfield siden 1981.

– Det vil bli veldig tøft mot City, men vi gleder oss over muligheten til å møte dem i en kvartfinale. Jeg tror ikke denne seieren (mot Palace) vil gi oss noen stor fordel mot City, men akkurat nå nyter vi resultatet, sa Klopp.

Les også

Zlatans oppførsel på første dag i USA provoserer: – Barnslig

Storscorer

Mohamed Salah er i sitt livs form. Egypteren scoret lørdag sitt 29. Premier League-mål. Siden overgangen fra Roma i fjor sommer har han totalt gjort hele 37 scoringer iført Liverpool-trøya.

Som alle andre er Klopp dypt imponert over Salahs debutsesong på Merseyside.

– Det målantallet viser at han er en ordentlig spiss. Hvis du bare kan score på en perfekt dag, kan du ikke gjøre 37 mål. Han er utrolig. Det er godt å ha ham utpå banen. Forhåpentligvis fortsetter han på samme vis.

Les mer om

  1. Manchester City
  2. Liverpool FC