Fotball

Drogba: - Vi svarte på banen

<p>Etter motgang i serien og 1-1 mot RBK hjemme fikk Chelsea mye kritikk. Stjernespiss Didier Drogba mener 4-0 på Lerkendal er nok et svar til kritikerne.</p>

Jed Leicester / Back Page ImagesUEFA Champions League - Group BRosenborg v Chelsea28th November, 2007Didier Drogba of Chelsea celebrates scoring his second goal of the night with Shaun Wright Phillips, left, and Michael Essien--------------------Jed Leicester +44 7967091226Javier Garcia +44 7887794393info@backpageimages.comhttp://backpageimages.com/ Foto: Digitalsport

  • Anders Ruud

Didier Drogba imponerte stort på Lerkendal, og viste seg dødelig effektiv. Etter 20 minutter hadde allerede Drogba sikret Chelsea 2-0. Han var godt fornøyd med sitt Chelsea etter seieren.

— Alle er veldig fornøyde i dag. Vi spilte bra i en vanskelig bortekamp , sier stjernespissen.

Chelsea hadde en turbulent sesongstart i England med mange svake resultater og en sparket Jose Mourinho som resultat av elendigheten.

Rosenborg tok ett poeng fra et hardt presset Chelsea i møtet på Stamford Bridge.

Nå har London-laget reist kjerringa, og på de siste fem kampene i Premier League sitter Chelsea igjen med fire seire og et uavgjort resultat. Og de er nå videre i Mesterligaen etter 4-0 mot Rosenborg. Drogba mener de har svart kritikerne.

— Vi hadde en del motgang i serien og vi spilte 1-1 hjemme mot Rosenborg. Selvtilliten var ikke på topp. Men nå har vi snudd det i serien, og vi gjør en meget bra prestasjon i dag, sier Drogba.

- Alle som så vår opptreden i dag, så at det var en bra opptreden. Resultatet er ikke så viktig, men opptredenen. Vi har svart på kritikken, og vi svarte på banen. Det er den beste måten å svare på , mener spissen.

På spørsmål om han nå er ustoppelig, etter å ha banket inn mål både i serie og Mesterliga svarte måltyven kledelig arrogant;

— Jeg er ikke ustoppelig. Men jeg scorer mål. Og det er jo viktig i fotball.

Riseth-skryt

Drogba skrytes opp i skyene av motstander Vidar Riseth.

— Han har alt. Han er sterk, god med begge beina. Det er ikke så mye å si. Han er den beste spilleren jeg har spilt mot, sier Rosenborg-veteranen.

Les også

  1. Avansement gir 30 millioner

  2. Valencia ute - håp for Schalke

  3. Se bildene fra Rosenborg-nedturen

  4. Slaktet av stjernene

  5. Sykt god Ciljan imponerte

  6. Henriksen smiler ikke av Uefa-cupplass

  7. BBC: - Nesten flaut enkelt for Chelsea

  8. Essien skrøt av Ciljan

Les mer om

  1. Champions League