Pedersens dobbel

<p>Imponerte foran den nye sjefen.</p>

FotballNederlandFoto: Proshots/DigitalsportNORWAY ONLYvenlo, 14-11-2010, vvv venlo - vitesse marcus pedersen viert zijn 1-4. links julian jennerBILDET INNGÅR IKKE I FASTAVTALENE

VVV-Venlo — Vitesse 1-5: 20 minutter som innbytter. Det var "alt" Marcus Pedersen ble tildelt for Vitesse Arnhem søndag ettermiddag.

Mens tidligere lagkamerater i Godset vant cupen her hjemme startet hedmarkingen på benken mot Venlo, og kanskje drømte han seg bittelitt til Ullevaal underveis.

- Deilig

Vel. Det var i så fall fort glemt etter 90 minutter. For på de tolv minuttene spissen fikk tildelt, dunket han like greit inn to mål med høyreslegga, og punkterte kampen for sin nye klubb.

– Vi hadde mange sjanser mot slutten. Jeg kom inn i det 70. minutt og puttet to kjappe. Det var deilig, det, sa Pedersen til dagbladet.no.

Da han kom inn ledet Vitesse 2-1. Da kampen var over hadde laget vunnet hele 5-1!

Sett av den nye treneren

Nordmannens nye trener, Albert Ferrer, satt på tribunen.

– Jeg kom alene med keeper to ganger like etter hverandre. Det var jo godt å levere når den nye sjefen var der. Han kommer for første gang på trening i morgen, sa 20-åringen.

Seieren var av det kjærkomne slaget. Tre poeng at Vitesse nå er nummer 12 i Æresdivisjonen.

PS! Pedersen var ikke på Ullevaal, men har all grunn til å glede seg likevel. Han har spilt cupfotball for Godset i år, og er dermed mester.