Nok en nedtur for Arna-Bjørnar

Sløste for mye mot serielederen.

TAPTE: Caroline Walde og Arna-Bjørnar ble hakket for svake mot LSK.

Arna-Bjørnar – LSK 0-1

ARNA IDRETTSPARK: Etter en svært tung vårsesong for Arna-Bjørnar ventet serieleder Lillestrøm i den første kampen etter VM-pausen. I første omgang hang Arna-Bjørnar bra med. Rett nok var LSK det førende laget, men anført av en meget frisk Amalie Eikeland skapte hjemmelaget flere brukbare muligheter. LSK var likevel mer besluttsomme når de satte fart fremover, uten at de skapte de store sjansene før pause. De fleste av skuddene kom fra distanse, og kun ett traff mål.

Andre omgang startet bra for Arna-damene. Et hjørnespark fra Caroline Walde landet hos Lisa Naalsund, og bare stolpen sto i veien for headingen fra angriperen. Da så det lovende ut for Bjarne Hagens lag, men LSK gikk direkte til motangrep. Først ble en dobbeltsjanse stoppet av et bein på streken og en fin parade av Arna-Bjørnar-keeper Benedicte Håland. Men kort tid etter, i det 53. minutt, måtte sistnevnte gi tapt. Emilie Haavi fikk bra treff fra kanten av sekstenmeteren, og Håland var ikke raskt nok oppe med hendene.

LSK fortsatte å komme til farligheter, samtidig som Arna-Bjørnar spilte seg til sjanser med ujevne mellomrom. Eikeland var helt alene med keeper etter 61 minutter, men verken da eller med et skuddforsøk to minutter senere, lyktes Arna-Bjørnar-spissen.

Kvarteret før slutt viste Maria Brochmann frem skuddfoten fra langt hold, men ballen gikk like til side for mål. Dermed ble det tap for vertene, mens LSK styrket sin knallsterke statistikk. På ni kamper har laget sluppet inn ett (!) mål.