Fotball

Sandberg reddet seier for Ulf

Scoret i kampens siste minutt og sørget for seier mot 2. divisjonslaget Nest-Sotra.

SCORET: Niklas Sandberg.
  • Fredrik Fornes

STAVANGER/KARMØY (Aftenbladet): — Jeg var litt irritert etter å ha løpt på sidelinjen og varmet opp i nesten 90 minutter. Så det var deilig å gripe muligheten da jeg kom inn helt på slutten, sier Niklas Sandberg til Aftenbladet etter å ha reddet seier mot Nest-Sotra i kampens siste spilleminutt lørdag formiddag.

  • Sandnes Ulf nesten 1,5 millioner i pluss

Etter å ha tapt de siste fire treningskampene, den siste hele 0-4 for Haugesund, skulle Sandnes Ulf reise kjerringa mot Nest-Sotra, som rykket ned til 2. divisjon etter fjorårets sesong.

416 målløse minutter tok slutt

Men det så lenge ut til å bli en ny nedtur for de lyseblå. I første omgang var det Nest-Stora som styrte det meste, og etter 18 minutter sendte hjemmelagets Bjarte Haugsdal vertene opp i føringen. Sandnes Ulf måtte på sin side, for femte gang på rad i vinter, gå målløse til pause.

Først etter hvilen begynte Sandnes Ulf å komme mer med i kampen. 11 minutter ut i andre omgang, etter 416 målløse minutter (0-0 mot Mjøndalen, 0-0 mot Bryne, 0-2 mot Start og 0-4 mot Haugesund), fikk Vidar Nisja endelig hull på byllen for Sandnes Ulf da han utlignet til 1-1. * Schou Andreassen blir styremedlem i Sandnes Ulf

Bortelaget fortsatte å jage vinnermålet. Fem minutter før full tid ble Niklas Sandberg byttet inn. I det 90. minutt fikk Ulf hjørnespark. Det ble headet ut, men gikk rett i beina på Sandberg. Unggutten banket ballen på volley ned i hjørnet og sikret Sandnes Ulf både seieren og sårt tiltrengt selvtillit.

Sandberg ønsker mer spilletid

— Det var godt å vinne og få scoret noen mål igjen, sånn at vi fikk brutt den vonde trenden, sier Sandberg.

Han innrømmer samtidig at han på ingen måte er fornøyd med å bli avspist med et innhopp på et par minutter i en treningskamp en måned før seriestart, selv om han har fått startet et par av kampene tidligere i vinter. På grunn av et utlån til Sola fikk Sandberg bare fire innhopp for Ulf i 1. divisjon i fjor. I år er målet å øke det tallet betraktelig - helst til godt over 20 kamper.

— Jeg har lyst til å føle meg som en ordentlig del av laget, så det er det som er målet, sier han bestemt.

Sandnes Ulfs neste treningskamp er lokaloppgjør mot Vidar førstkommende torsdag.

Les også

  1. Hødd vant komfortabelt

  2. Bryne må finne balansen

  3. Bryne går for Byskata

  4. Lars-Gunnar Johnsen og Sara Johansen ble foreldre: - Det er helt fantastisk

Les mer om

  1. Fotball 1. div
  2. Nest-Sotra
  3. Sandnes Ulf