Cardiff-eier: - Solskjær burde sagt tusen takk

Cardiff-eier Vincent Tan skuffet over Ole Gunnar Solskjærs uttalelser etter at nordmannen trakk seg som manager.

Cardiff-eier Vincent Tan (t.v) sammen med Ole Gunnar Solskjær på Emirates Stadium kort tid før nordmannen ble ansatt i Cardiff.
  • Kjetil Flygind

I et intervju med Sky Sports, gjengitt av Wales Online, sier Cardiffs omstridte eier Vincent Tan at han er skuffet over uttalelsene Ole Gunnar Solskjær kom med i kjølvannet av at han trakk seg som manager for Championship-klubben.

Solskjær uttrykte uenighet om filosofi og måten klubben skulle ledes på i pressemeldingen klubben sendte ut da Cardiff og Solskjær skilte lag.

Nå snakker Vincent Tan ut om Solskjær-exiten.

Les også

- Solskjær ikke enig med Cardiff om sluttpakke

— Ga ham støtte- Han skuffet meg. Ole var en fin gutt og en kjent fotballspiller. Dessverre fungerte det ikke hos oss, sier Tan i et intervju på Sky Sports.

Og han fortsetter:

— Jeg ga ham mye støtte. Alle ville at jeg skulle sparke ham etter nedrykket, men jeg fortsatte med ham. Det gikk ikke så bra. Resultatene gikk i mot ham. Så trakk han seg. Han snakket med Mehmet (Dalman, styreformann i Cardiff, red. anm.) og så trakk han seg. Jeg må si jeg er skuffet over uttalelsene han ga, sier Vincent Tan.

- Folk mente han burde vært sparket

— Han sa vi hadde ulik filosofi. Hvilken filosofi? Er det filosofien for managere som skal vinne kamper, holde plassen i ligaen eller rykke opp. Er det den han mener? Hvilke ulikheter snakker han om? Det gir inntrykk av at jeg blandet meg inn med en annen filosofi. Mange vil kritisere meg. Og når han sier noe sånn så gir han dem ammunisjon til å si at «Ole sier han er gal». Jeg er skuffet. Han burde sagt tusen takk, og så reist, sier Tan i intervjuet.

— Jeg var faktisk mye mer tålmodig med Solskjær enn alle andre rundt meg mente jeg burde være. Folk mente jeg burde gitt ham sparken. Men jeg tenkte at denne gangen vil jeg bestemme selv. Og selv om jeg er skuffet, så var det i hvert fall min beslutning, sier Tan.