Fotball

Skullerud går av som Strømsgodset-trener

Tor Ole Skullerud fratrer stillingen umiddelbart.

Tor Ole Skullerud slutter i Strømsgodset.
  • Roar Lyngøy
    Roar Lyngøy

Dette bekreftes på klubbens hjemmeside. Dermed leder han ikke laget mot Start søndag. Han orienterte ledelsen om sin beslutning onsdag kveld.

– Jeg velger å trekke meg fra hovedtrenerjobben i Strømsgodset på grunn av for dårlige resultater så langt denne sesongen. Etter hvert føler jeg også på noen dårlige prestasjoner den siste tiden, en opplevelse av at spillerne ikke responderer på det jeg ønsker at vi skal stå for både fotballmessig og som lag og individer. Det har vært mitt ansvar å få oss til å se bra ut, få oss til å dra lasset sammen. Jeg kjenner at vi ikke gjør det i stor nok grad og da er det riktig for meg som leder å tre til side, sier Skullerud.

Les også

Usain Bolt kritiserer Godset-spillerne: – Jeg ble veldig frustrert

– Beklager

– Til alle som er glad i Godset. Det har vært mitt store ønske og mål å gi dere øyeblikk å huske. Og jeg har vært stolt over å få lede denne herlige klubben mot disse målene. Vi har hatt noen gode opplevelser sammen, beklager at jeg ikke har lyktes med å skape flere. Jeg heier på Godset og vet det kommer til å snu nå utover høsten. Møt opp på Marienlyst og støtt laget, sier han videre.

Han overtok som Godset-trener mot slutten av 2016-sesongen. Da hadde han en trenerfortid i Ullern, Bærum, Vålerenga, U21-landslaget og Molde.

Etter tolv serierunder har Godset kun fire lag bak seg i Eliteserien. Laget har kun vunnet tre kamper, og tapt seks.

Les også

Trenger ikke Bolt for å fylle Bislett

Intern løsning mot Start

– Vi respekterer at Tor Ole velger å trekke seg om hovedtrener i Strømsgodset. Vi ønsker å takke Tor Ole for jobben han har gjort i klubben. Han har stått sterkt i den motgangen klubben har hatt og vist profesjonalitet i jobben hver eneste dag. Han vil bli husket for de gode resultatene han skapte fjor høst, sier sportssjef Jostein Flo.

– Vi jobber nå med å finne en midlertidig trenerløsning internt i klubben. Vi har en viktig kamp mot Start om fire dager og skal ha en løsning på plass i god tid før det, sier Flo.

– Har tatt personlig ansvar

Daglig leder Dag Lindseth Andersen sier dette:

– Tor Ole skal ha all ære for at måten han har stått støtt i de utfordringene vi har opplevd i løpet av hans tid i klubben. Tor Ole har tatt personlig ansvar i motgang og vært flink til å dele æren med andre i medgang. Det sier en hel del om han som person, og vi vil gjerne få takke Tor Ole for jobben han har gjort her hos oss, sier Andersen.

Eliteserien

SVUTMP
1Molde1493234132130
2Bodø/Glimt1474329151425
3Lillestrøm137332016424
4Kristiansund137241312123
5Rosenborg146442619722
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Strømsgodset IF
  2. Eliteserien
  3. Tor Ole Skullerud