Fredriksen: - Skuffende at vi ikke ror seieren i land

AaFK var ujevne i prestasjonene mot Kristiansund og mistet seieren på overtid.

AaFK-trener Trond Fredriksen var skuffet etter 3-3 mot 1. divisjonslaget Kristiansund.

AALESUND — KRISTIANSUND 3-3:

AaFK fikk uttelling allerede etter tre minutter i kampen mot Kristiansund. Senere ledet de oransje både 2-1 og 3-1, men Kristiansund kom tilbake og utlignet til 3-3 godt inne i overtiden. Målet kom etter en corner, hvor AaFK burde klart å forsvare seg bedre.

Dette er AaFKs nye håp:

Les også

- Sjansene for god sesong stiger kraftig

— Det er skuffende at vi ikke greier å ro dette i land. Vi har mange muligheter til å klarere ballen unna, samtidig så plukker vi ikke opp motstanderne foran mål. Til slutt står det tre-fire mann i kø for å sette ballen over streken, sier en skuffet Trond Fredriksen, som erkjenner at AaFK blir slitne utover i andre omgang.

— Vi blir slitne mot slutten av kampen, samtidig som vi gjør mange bytter. Uansett skal vi greie å holde unna, sier AaFK-treneren.

MER OM KAMPEN:

Les også

Målrikt mellom AaFK og Kristiansund

Spennende spissduo

I en litt ujevn kamp, sett med AaFK-øyne fant Fredriksen også plusser å ta tak i, spesielt i første omgang.

Aalesund spilte 3-3 mot Kristiansund tirsdag kveld.

— Jeg synes vi spiller bra i perioder. Blant annet er vi giftigere på kontringer enn vi har vært tidligere, og Mos og Boli er en spennende duo offensivt. Mos scorer og Boli har målgivende i første omgang. Samtidig så har de litt igjen på det defensive arbeidet sitt, erkjenner Fredriksen.

Slappet av

Det virker som dere grei kontroll på kampen i store perioder, men så faller dere litt nedpå i intensitet og aggressivitet etter egne scoringer?

— Ja, det ser nesten slik ut. Vi blir litt passive i midtbaneleddet, og kommer ikke tett nok oppi motstanderen. De får spille gjennom oss og ikke rundt oss. Det liker jeg dårlig, sier Fredriksen.

AaFK sparte mange spillere i dag med tanke på generalprøven mot Molde på lørdag. Spillere som Vebjørn Hoff, Peter Orry Larsen, Marlinho, Mikkel Kirkeskov, Fredrik Carlsen, og nysignerte Edwin Gyasi var enten på benken eller tribunen i dag.

_D4_0008.JPG

— Det er klart vi har kampen mot Molde i bakhodet. Den kampen er viktig for oss, så det var et bevisst valg å spare spillere i dag. Men samtidig så handler det om å nullstille og leve i nuet. Vi burde slått Kristiansund i dag, sier Fredriksen.

Slik startet AaFK (4-4-2): Andreas Lie - Adam Ørn Arnarson, Edvard Skagestad, Oddbjørn Lie, Daniel Grètarsson – Sondre Fet, Thomas Martinussen, Bjørn Helge Riise, Aron Thrandarsson - Franck Boli, Mostafa Abdellaoue

Benken: Sødergren, Hoff, Hatlehol, Solnørdal, Marlinho, Valderhaug ogBjörk.

Disse sakene har mange andre lest i dag:

Eliteserien

SVUTMP
1Molde30253271254678
2Bodø/Glimt30186686414560
3Rosenborg30168669442556
4Lillestrøm30165949341553
5Odd30136114345-245
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk