Fotball

Bayern München tok stort steg mot ligagull

Vant da rivalen Wolfsburg tapte.

Bayern München tok et langt steg mot seriemesterskap mot Hannover.

Bayern München kom under tidlig mot Hannover, men kjempet seg tilbake og vant 3-1. Samtidig tapte Wolfsburg, noe som gir Bayern en nær uinntakelig luke i toppen.

Det var spilt 25 minutter da Hannovers Hiroshi Kiyotake ga hjemmelaget en overraskende ledelse, men Pep Guardiolas menn slo raskt tilbake.

Tre minutter senere scoret den spanske veteranen Xabi Alonso sitt tredje mål i Bayern-drakten denne sesongen. 1-1 sto seg til pause, men etter hvilen klarte ikke Hannover å henge med serielederen.

Dobbel

Da det var spilt 61 minutter ga Thomas Müller Bayern ledelsen fra straffemerket, og elleve minutter senere la samme mann på til 3-1. Dermed står Bayern med 61 poeng, og ettersom Wolfsburg tapte 0-1 borte for Augsburg er luken mellom de to nå på elleve poeng. Med ti kamper igjen å spille, sier det seg selv at Bayern er svært nær sitt tredje seriegull på rad.

Dominik Kohr ble matchvinner for Augsburg.

Målløst for Dortmund

Schalke henger med i kampen om en plass i neste sesongs mesterliga etter å ha slått Hoffenheim 3-1 hjemme. En skadd Tarik Elyounoussi var ikke med for Hoffenheim. En skade hindret også Mats Møller Dæhli å være med da Freiburg tapte 0-1 hjemme for Werder Bremen.

Borussia Dortmund sto med fire strake seirer, men klarte bare 0-0 borte mot dumpekandidat Hamburg. (©NTB)

Les også

  1. «Blir det en ny sesong uten engelske lag i kvartfinalen av Champions League?»

  2. Tyskland rystet av ny rapport: - Doping har ingen plass i fotballen

Les mer om

  1. Tysk fotball
  2. Bundesliga
  3. Hannover 96
  4. Bayern München