Fotball

Skullerud: - Dinamo er fortsatt favoritter

Tor Ole Skullerud tar ikke av til tross for kjemperesultatet i Zagreb.

- FORNØYD: Tor Ole Skullerud observerer under kampen mot Dinamo Zagreb. Foto: CROPIX/Digitalsport

 • Martin Brøste
  Martin Brøste

DINAMO ZAGREB — MOLDE 1-1

ZAGREB (rbnett.no): Molde leverte en mer enn godkjent kamp, og spilte seg til 1-1 i første møte mot Dinamo Zagreb i mesterligakvalifiseringen. Ola Kamara scoret det viktige utlikningsmålet som gjør at Dinamo Zagreb er nødt til å score mål i Molde.

- Jeg er fornøyd med vårt bortemål. Vi burde forsvart oss bedre på baklengsmålet, men vi slapp ikke til så mange sjanser ellers. Jeg telte i alle fall ikke så mange, og vi gjorde det godt defensivt, sa Tor Ole Skullerud på pressekonferansen etter kampen.

Les også

Molde med knallresultat i Kroatia

— En god jobb

Han syns MFK presterte godt ute på gressmatta, og la ned en solid innsats. Flere av spillerne la ned mange meter, og ble slitne mot slutten av kampen.

MÅLSCORER: Ola Kamara i duell med Dinamo Zagrebs Leonardo Sigali. Foto: Aleksandar Djorovic / NTB scanpix

— Det var en god jobb. Vi jobba hardt i 90 minutter, og kom ut av det på en god måte mot en virkelig god motstander. De har et høyt tempo og gode ferdigheter, men vi klarte oss bra. Akkurat det var en nøkkelfaktor i kampen. Nå reiser vi hjem med et godt resultat. Det var godt gjort av gutta, skrøt SkullerudHan uttalte før kampen at Dinamo Zagreb var store favoritter til å ta seg videre. Etter det gode resultatet hadde han ikke endret mening.

— Dinamo er fortsatt favoritter.

Store rom

Ángelo Henriquez sendte hjemelaget i føringen etter 18 minutter, men Molde svarte ved Ola Kamara bare et par minutter senere. Skullerud mener det var viktig å få utlikninga kjapt etter scoringen.

- Det ga oss mer energi. Vi ga vekk en sjanse etter to minutter, så scoret de på et innlegg vi burde unngått. Men å få den tidlige utlikninga var selvsagt viktig, sa Skullerud.

Mohamed Elyounoussi mot Dinamo Zagrebs El Arbi Hillel Soudani. Foto: Aleksandar Djorovic / NTB scanpix

Utover i kampen presset Dinamo på for scoring, men etterlot seg store rom som Molde kunne kontre i. Det resulterte nesten i scoring ved et par anledninger.

— Som du så hadde vi to gode muligheter etter kontringer, men vi ble slitne. Vi forsvarte oss veldig bra, men mange spillere ble slitne. Det er én ting å ville, men vi gikk tom for energi etter hvert, sa Skullerud.

Les også

- Disse kampene passer Molde

Overraskende formasjon

Dinamo Zagreb kom ut i 3-5-2 fra start, noe som overrasket Skullerud litt. Han hadde nok sett for seg en annen formasjon. MFK kom selv i 4-5-1. — Jeg tror de tenkte at vi kom med vår normale formasjon - med to spisser. Litt overraskende var det, men vi så de gjorde det samme i Luxembourg, så vi var forberedt på at det kunne være en mulighet, sa Skullerud.

- Hvilke tanker har du om returoppgjøret?

— Vi får vente og se. Vi får i alle fall prøve å ikke gjøre samme feil som Fola. Vi må komme med en bedre plan enn de gjorde. Jeg vet Dinamo-laget er bra. Vi må være 100 prosent en gang til for å gå videre, mente Skullerud.

 1. Les også

  Skullerud: - Dinamo er favoritter

 2. Les også

  Linnes reiser hvis Molde ryker i Europa

 3. Les også

  Molde frykter ikke supporterbråk: – Vi vet godt hva som møter oss

Les mer om

 1. Champions League
 2. NK Dinamo Zagreb
 3. Molde FK
 4. Tor Ole Skullerud

Relevante artikler

 1. FOTBALL
  Publisert:

  Molde med knallresultat i Kroatia

 2. FOTBALL
  Publisert:

  Målscorer Kamara om grisespillet: - Det var tøft

 3. FOTBALL
  Publisert:

  Sist lagene møttes fikk Molde-treneren sparken: Slik kan det bli revansj på Aker stadion

 4. FOTBALL
  Publisert:

  Odd rystet Dinamo Zagreb – superkontringen kan bli gull verdt i Europa

 5. FOTBALL
  Publisert:

  Bidro til Moldes Champions League-exit - nå er han tatt for doping

 6. FOTBALL
  Publisert:

  Her er Molde-veteranenes ti beste minner fra Europa