Leddbåndsskade for Manchester United-spiller – kan miste storkamper

Dårlig nytt for José Mourinho.

Marouane Fellaini ble skadet i møtet med Bosnia og Hercegovina.
  • 100% Sport

Manchester Uniteds midtbanemann Marouane Fellaini er satt på sidelinjen i flere uker etter kneskaden han pådro seg i Belgias 4-3-seier over Bosnia-Hercegovina.

Det opplyser Belgias fotballforbund på Twitter. Etter en undersøkelse ble det påvist at Fellaini har en leddbåndsskade i venstre kne.

United-profilen måtte gå av banen i Sarajevo etter en drøy halvtime.

Skaden er svært dårlig nytt for José Mourinho. Fellaini har fått mye ros fra Manchester United-manageren den siste tiden. Midtbanespilleren var nok en del av portugiserens plan til kommende helgs vriene bortekamp mot Liverpool. Nå må Mourinho se etter alternativer.

Les også

Dårlig nytt for Manchester United

Etter oppgjøret på Anfield er Uniteds resterende oktoberkamper mot Benfica i mesterligaen (18. og 31.), Huddersfield (21.), Swansea (24.) og Tottenham (28.).

Manchester United mangler fra før Paul Pogba. Den franske midtbanespilleren har vært ute med en lårskade i snart en måned, og det er fortsatt ikke klart når han er tilbake. Britiske medier mener det tidligst kan skje i november. United har vært svært tilbakeholdne rundt Pogbas skadeomfang.

(©NTB)