Fotball

- Sørkoreansk klubb med millionbud på Levanger-spiller

Levangers sportssjef bekrefter at det har vært stor interesse for Bendik Bye.

Bendik Bye var ønsket av en klubb fra Sør-Korea, men blir i Levanger.
  • Sjur Magnus Bergstrøm

Det skriver Trønder-Avisa. Avisen erfarer at en klubb fra Sør-Korea ved to anledninger skal ha lagt inn millionbud på Levangers toppscorer Bendik Bye.

— Det stemmer at det har vært stor interesse fra Østen for Bendik. Vi har fått bud, men jeg ønsker ikke å kommentere mer enn det, sier Levangers sportssjef Andreas Holmberg til T-A.

Les også

Hellands skudd sendte Lund Hansen til sykehus

Uaktuelt å dra

Interessen skal ha startet da to sørkoreanske spillere var på prøvespill i Levanger i januar, da agenten til prøvespillerne varslet klubben om 25-åringen.

Bye, som scoret 15 mål da Levanger berget plassen i 1. divisjon forrige sesong, ønsket ikke å flytte til Asia på nåværende tidspunkt og vraket tilbudet allerede før de personlige betingelsene ble diskutert.

— Hadde jeg vært et par år eldre, og kunne hatt med frue og kanskje barn, så hadde det vært annerledes. Nå hadde jeg vært nødt til å reise alene til Sør-Korea, og det er et stort sprang fra Trøndelag, sier Bye.

Les også

Selnæs hyllet av sine egne: - Han er en stor inspirasjon for Sverresborg

Glad for interesse

Holmberg er naturlignok fornøyd med at Levanger får beholde toppscoreren, men mener det er positivt at Levangers spillere er i søkelyset til andre klubber.

— Det betyr at vi blir lagt merke til å gjør noe riktig, sier sportssjefen.

Les også

  1. Tidligere Levanger-spiller til rumensk fotball

  2. Aas fra Ranheim til Levanger

Les mer om

  1. Fotball 1. div
  2. Levanger FK