Fotball

Ny skuffelse for Chelsea - gikk målløse av banen mot Watford

Chelsea var på jakt etter tre poeng mot Watford, men en god keeper Heurelho Gomes hindret scoring og oppgjøret endte 0-0.

Det ble en ny skuffende kveld for Oscar og Chelsea mot Watford. Blåtrøyene gikk målløse av banen og klarte kun 0-0 på bortebane.

Med ustabile lag i toppen, har ikke Chelsea gitt opp jakten på en mesterligaplass, men London-klubben må snart finne storformen for alvor skal det skje.

Chelsea har riktig nok vært i god flyt etter Guus Hiddink overtok sjefsjobben. Med nederlenderen som manager har det enda ikke blitt tap i serien, men kun tre av de åtte oppgjørene har endt i tre poeng. Etter tirsdagens uavgjort ligger laget fortsatt på 13.-plass med 16 poeng opp til fjerdeplassen.

Watford har hatt en fremragende comebacksesong i Premier League, men har hatt en nedgående kurve med kun en seier på de siste seks kampene.

Costa i fokus

Mest oppmerksomhet i første omgang fikk duellen mellom Diego Costa og Juan Carlos Paredes. Først ble Chelsea-spissen dyttet ned av Watford-backen, før Costa like etterpå ga et dytt til Paredes i ryggen. Han overspilte og ble liggende og holde seg til hodet rett foran fjerdedommeren. Begge ble belønnet med gult kort. Kamplederne lot seg ikke lure.

Utenom duellen mellom de to kamphanene, var det lite som skjedde på Vicarage Road i første omgang. De første 45 minuttene var jevnspilte uten de store mulighetene, men Costa var nære på med et skudd som gikk til side for mål.

Sjanser

Ti minutter ut i annen omgang kom gjestene til en stor mulighet. Costa fikk ballen i bakrom, dro seg ned til dødlinjen og slo 45 grader ut i feltet. Oscar kom strålende, men bommet på målet med avslutningen.

Hiddink viste at han hadde svært lyst til å reise hjem til hovedstaden med alle poengene. 17 minutter før slutt gjorde manageren et offensivt bytte da han erstattet Nemanja Matic med Eden Hazard.

Det ga lite resultater. Costa var nære ved å bli matchvinner to på minutter før slutt, men Gomes reddet med en matchvinnerredning. Watford spilte godt defensivt og sikret seg ett sterkt poeng mot den regjerende seriemesteren. (©NTB)

Les også

  1. Vardys vanvittige skudd senket Liverpool: - Tiårets beste scoring

  2. «Det mest interessante var alt som aldri skjedde»

  3. Bekreftet: Guardiola tar over Manchester City til sommeren

Premier League

SVUTMP
1Manchester City22182254134156
2Liverpool21136255183745
3Chelsea22127345172843
4West Ham United22114741301137
5Arsenal2011273325835
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Engelsk fotball
  2. Watford FC
  3. Premier League