Spansk avis hevder at Real Madrid jakter på Kristoffer Ajer

Storklubben ønsker seg en ung midtstopper.

Kristoffer Ajer har opplevd flere store stunder som Celtic-spiller.

Real Madrid-kaptein Sergio Ramos har vært med på enormt mange triumfer med laget. Midtstopperens kontrakt utløper neste sommer og alderen på 34 år skaper spekulasjoner rundt fremtiden hans i klubben.

Nå hevder den spanske sportsavisen Mundo Deportivo at «Los Blancos» har pekt ut Celtics norske stopper Kristoffer Ajer som en mulig erstatter. Landslagsspilleren har gjort en god figur i Skottland, etter at han gikk fra Start i 2016.

Prestasjonene for Celtic og Norge har vakt oppmerksomhet. Britiske aviser kobler ham stadig til større klubber i Premier League. Nå kan også Real Madrid være en mulig destinasjon, om man skal tro Mundo Deportivo.

En eventuell overgang vil bety at Start også kan få en større sum. Fædrelandsvennen vet at klubben har rett på 10 prosent av overgangssummen den dagen 22-åringen forlater Celtic.

Den skotske eliteserien valgte nylig å avslutte sesongen som følge av koronakrisen. Dermed ble Ajer og Celtic kåret til seriemestere. Nordmannen spilte 28 kamper (samtlige fra start) i serien denne sesongen. Det ble kun 19 baklengs.

Det gjenstår å se om Mundo Deportivo får rett. Ajer skal være ett alternativ, men avisen hevder at det er RB Leipzigs ettertraktede Dayot Upamecano som skal være Real Madrids førstevalg.