Fotball

TUIL slet seg videre mot Lyngen/Karnes. Vi fulgte kampen live!

TUIL møter Lyngen/Karnes på bortebane i første cuprunde fra klokken 18.00.

LEDER: TUIL leder 1–0 mot Lyngen/Karnes.
  • Robin Andersen

Lyngen/Karnes 0–2 TUIL (2. omgang, SLUTT)

90. min: TUIL går opp til 2–0 og avgjør dermed kampen! Lysvoll krangler til seg ballen på kanten, og legger den inn i boksen til en helt ledig Mienna. Han har ingen problemer med å legge på til 2–0 på åpent mål.

90. min: Tredje store sjansen til Lysvoll! Vik med nok en redning. TUIL drøyer tid på corner.

90. min: Helt utrolig at TUIL ikke har klart å punktere dette nå. Lysvoll med nok en stor sjanse, men Vik står i veien.

87. min: Der bør det stå 2–0 til TUIL! Mienna spiller Lysvoll fri, og fra rundt 10 meter skal han plassere den i hjørnet. Spissen setter den heller fem meter utenfor.

82. min: Lyngen/Karnes fortsetter å presse TUIL. Sluttspurt-drama på Geitnes stadion!

81. min: Stor stemning i LK-laget på tross av at de er en mann mindre og ligger under. Presser på med ni minutter igjen.

80. min: Avslutning fra Abelsen fra rundt 20 meter. Metervis over.

74. min: Nå lever TUIL farlig! Lyngen/Karnes prøver seg på en rekke skudd, men alle forsøkene blir blokkert. Nå nærmer hjemmelaget seg!

72. min: Christer Johnsgård går ut. Vegard Lysvoll inn.

67. min: Stig-Roar Hansen Rognli får to gule kort på ett minutt, og dermed rødt kort til høyrebacken.

63 min: Abelsen skyter frispark i muren. Ballen havner til slutt hos Vik.

58. min: Lyngen/Karnes satser friskt offensivt og får til et par cornere. Hjemmelaget henger bra med og kan absolutt få til noe mot et TUIL-lag nesten i feriemodus.

55. min: Lyngen/Karnes får corner.

50. min: Men etter et par minutter med kameratrøbbel, er bildet tilbake igjen. TUIL triller ball fram og tilbake. Ikke spesielt overraskende!

48. min: Kameraet på stadion går fram og tilbake, og etter hvert i svart. Det gjør det vanskelig å oppdatere hva som skjer for øyeblikket.

46. min: 2. omgang er i gang!

Lyngen/Karnes 0–1 TUIL (pause)

45. min: TUIL prøver seg på en siste sjanse, men innlegget klarerer Lyngen/Karnes enkelt. Det var det siste som skjedde, og lagene går inn til pause på stillingen 1–0 til TUIL.

42. min: TUIL holder på å rote det skikkelig til! Roar Jørgensen får ballen etter at TUIL mister ballen enkelt på rundt 25 meter. Han skyter på førstetouch siden TUIL-keeper Theodor Nilsen står langt ute. Sisteskansen varter opp med en pen enhåndsredning på langskuddet!

38. min: Det er ingen høydare av en fotballkamp på Geitnes kunstgress. Feilpasninger, mye på tvers og få sjanser er det som har skjedd den siste halvtimen.

35. min: Etter en god periode for Lyngen/Karnes, har gjestene tatt over kampen igjen. Har bare fått til et par dårlige innlegg fra begge sider uten adresse.

30. min: Tor Martin Mienna prøver seg på frispark fra 30 meter. Vik har ikke store problemer med det forsøket.

28. min: Magnus Kalstad er plutselig helt alene foran mål, men det blir blåst for frispark til TUIL i forkant. Kanskje noe heldig der gjestene!

27. min: TUIL ikke langt unna tomålsledelse! Vik står fram med en fin redning og slår den ut til corner etter skudd fra kort hold.

25. min: Lyngen/Karnes spiller seg fint fri på høyresiden, og får til et brukbart innlegg i boksen. Magnus Kalstad er dog ikke helt våken på den og TUIL får kontroll.

22. min: Lyngen/Karnes kommer med mange framover. Hjemmelaget blir dog usikker og mister ballen etter hvert, noe som fører til en kontring for gjestene. Håvard Lysvoll spiller den i boks, men finner kun en Lyngen/Karnes-spiller som klarerer.

19. min: Jørgen Vik og Lyngen/Karnes prøver seg på pasningsspill i egen boks. Det prøver de neppe på flere ganger, etter at TUIL nesten snapper fra de ballen på 16-meteren. Farlig og ambisiøst av hjemmelaget!

16. min: TUIL-spillerne sentrer ballen seg imellom og prøver å skape noe på høyresiden. Lykkes ikke, og sentrer tilbake igjen og prøver på motsatt side. Der får de en ny corner.

14. min: Det går rolig for seg på Geitnes kunstgress. TUIL med corner.

9. min: Øyvind Garfjell prøver å løpe forbi Vetle Vinje, men får ikke det til og roter til slutt bort ballen. Slike kontringsmuligheter bør hjemmelaget utnytte bedre skal de komme tilbake her.

6. min: TUIL styrer det aller meste på matta for øyeblikket og har full kontroll i åpningsminuttene.

2. min: TUIL tar ledelsen! Vetle Vinje blir spilt fri på høyrekanten og han legger den fint inn. Tor Martin Mienna får til en pen avslutning som går i nettmaskene bak Jørgen Vik! 1–0 til gjestene.

1. min: Lyngen/Karnes tar avspark, og kampen er i gang!

Lagoppstilling (Lyngen/Karnes): Jørgen Vik - Stig-Roar Hansen Rognli, Joachim André Olaussen, Krister Skogli, Jan-Robin Bjørn - Kristian Bjørn Hansen, Fredrik Allertsen, Markus Skogheim - Roar Jørgensen, Magnus Kalstad, Øyvind Garfjell

Lagoppstilling (TUIL): Theodor Nilsen - Vetle Vinje, Anders Karlsen, Jonas Høylo Fundingsrud, Simon Laugsand, - Håvard Lysvoll, Lars-Gunnar Johnsen, Elias Skogvoll, Mathias Dahl Abelsen - Tor Martin Mienna, Christer Johnsgård

På forhånd (Lyngen/Karnes): Lyngen/Karnes gikk videre til 1. runde i cupen etter å ha slått Skarp på straffekonkkurranse i Skarphallen. De rødkledde åpnet sesongen med å slå TUIL 2 3–0, men får det nok langt tøffere når TUIL kommer på besøk til Geitnes kunstgress. Har faktisk hele tre tidligere TUIL-spillere i A-stallen: Jørgen Vik, Fredrik Allertsen og Øyvind Garfjell. Alle tre har til sammen nesten 100 kamper for TUIL.

På forhånd (TUIL): TUIL gikk på sesongens første tap mot Start på TUIL Arena på søndag. Har kommet relativt greit i gang med sesongen, og står med fem poeng etter fire kamper. Har dog mistet tre verdifulle poeng på overtid. Skal møte Sandnes/Ulf til en tøff bortekamp i helga, men først må de prøve å komme seg videre i cupen mot Lyngen/Karnes.

Les mer om

  1. Fotball-NM