- Ingen spillere i Barcelona er til salgs

<p>Presidenten forsvarer Zlatan og frister Fábregas.</p>

GODE VENNER: arcelonas klubbpresident Joan Laporta (innfeltet) har ingen planer om å kvitte seg med Zlatan Ibrahimovic.
  • Christer Sævig

Ryktene har vært mange rundt Zlatan Ibrahimovic. Etter en middelmådig debutsesong hos den spanske seriemesteren, har ryktene gått på at svensken er på vei vekk.

Men nå går Barcelonas klubbpresident, Joan Laporta, ut og bremser farten på ryktekarusellen.

— Ingen spillere er til salgs og vi overveier kun bud på dem som selv vil forlate klubben, sier Laporta til klubbens hjemmeside.

- Ydmyk

Klubben har allerede skaffet seg David Villa og mange så på dette som et signal om at spissen var ferdig på Nou Camp. Aftonbladet skrev lørdag at Manchester City er svært interessert i angriperens tjenester.

— Jeg har ikke hørt noe om at Zlatan vil forlate Barcelona. Vi er ikke skuffet over hans innsats, han har gjort en bra sesong og vi er stolte over den jobben han har gjort og ikke minst er vi fornøyde med hans innstilling innad i troppen. Vi er veldig glade over det faktum at en spiller på hans nivå har vært så ydmyk og tilpasset seg laget så fort.

Frister Fábregas

Samtidig innrømmer presidenten at klubben ønsker Cesc Fábregas. Men de ønsker ikke å sprenge banken.

LOKKES: Barcelona sikler etter Cesc Fábregas.

— Vi vil ikke signere en spiller for mer enn det som er deres markedsverdi. Vi er interessert i å signere Cesc og Arsenal vet det, men vi vil ikke betale ekstreme priser for noen. Om prisnivået kommer ned på et seriøst nivå, vil vi gjøre det vi kan. Men prisen må være realistisk, fortsetter den mektige klubbsjefen, som sender følgende stikk til Arsenal kaptein:

- Det er veldig viktig at Cesc åpent viser sitt ønske om å komme til Barcelona.