Fotball

Ålgårds 12. strake bortetap

Ålgårds elendige borteform fortsetter. Lørdag tapte de 0-3 for Fyllingsdalen.

Ålgård-trener Tommy Bergersen og hans menn er uten bortepoeng i år.
  • Håkon Norheim

FYLLINGSDALEN-ÅLGÅRD 3-0

En forferdelig bortestatistikk har blitt Ålgårds bane denne sesongen. Null sankede poeng gjør at de ligger håpløst til på bunnen av 2. divisjon avdeling 3, og nå haster det. Det gjenstår kun seks kamper for Gjesdal-klubben, og med hele 10 poeng opp til sikker plass, skal mye til for at Ålgård blir å finne i 2. divisjon i 2015. Trener Tommy Bergersen, som ikke blir med videre etter sesongen, sier at de ikke kommer til å gi seg før det er teoretisk umulig å holde seg.

— Vi er konkurransemennesker, og vi gir oss ikke før det er teoretisk umulig å klare seg. Vi har et par hjemmekamper igjen som det er fullt mulig å vinne, og kanskje også et par borte.

- Hva er det som gjør at dere står uten bortepoeng i 2014?

— Vi er rett og slett ikke gode nok. Det er ikke vits å bortforklare ting med ditt og datt, forteller Bergersen.

Etter forrige helgs sterke 4-3 seier mot Florø var optimismen høy i spillergruppen, og mange hadde håpet på at årets første borteseier skulle komme mot Fyllingsdalen. Slik gikk det imidlertid ikke. En jevn første omgang, hvor Ålgård hadde de største sjansene, kulminerte med et Fyllingsdalen mål på overtid i førsteomgang. I starten av andreomgang hadde Ålgård en stor mulighet til å utligne, men Fyllingsdalen gikk i stedet opp i både 2 og 3-0. — Dette var en kamp under pari, og en kamp der det bøtter imot. Fyllingsdalen er et lag vi skal klare å hamle opp med, forteller Bergersen.

Nå venter Stabæk 2 hjemme i neste serierunde.

Les mer om

  1. Fotball 2. div
  2. FK Fyllingsdalen
  3. Ålgård FK