Fotball

Vikings målscorer kan forsvinne

Martin Hummervoll sikret søndag seieren over Start. Et utlån til Sola Fotball skal likevel være aktuelt for unggutten.

Martin Hummervoll scoret Vikings og kampens eneste mål.
  • Kim Goksøyr Strande

VIKING-START 1-0

Etter klabb og babb i Start-feltet fikk unggutten Martin Hummervoll en enkel oppgave med å sette inn seiersmålet i søndagens treningskamp mot Start. Aftenbladet vet at det har vært snakk om et mulig utlån for Hummervoll til Sola Fotball i kommende sesong. Hovedpersonen selv sier han ønsker å bli værende i klubben.

— Jeg vet ikke helt hvordan det blir enda. Jeg har lyst til å bli, men vil samtidig spille på et høyere nivå enn andrelagsfotball. Det er veldig usikkert, men jeg ønsker jo å bli værende i Viking, sier Hummervoll til Aftenbladet.

Etter at Start-forsvarer Jon Ole Reinhardsen nærmest upresset rotet bort ballen i eget felt, var det bare for Hummervoll å ekspedere ballen i nettmaskene. Det var dermed en fornøyd målscorer å spore etter kampslutt.

— Jeg får et innlegg fra kanten, og keeperen er usikker på om han skal gå ut eller ikke. Det skaper usikkerhet i feltet, og forsvarsspilleren mister ballen. Da er det bare å sette den inn. Rett mann på rett sted, oppsummerer Hummervoll, som likevel ikke var veldig imponert over eget lags spill.

— Vi spiller litt rufsete i dag. Det går litt opp og ned, men det var godt å ta seieren, sier Hummervoll.

Også Viking-trener Kjell Jonevret var fornøyd med det han så av Hummervoll.

— Martin er en spiller som lager mye mål. Det var flere unggutter på banen i dag, og jeg synes de klarer seg bra. Det var fint for ham å få scoringen, sier Viking-treneren.

Les også

  1. Viking-sjefen: - Ser ikke ut som vi vil spille

  2. Heldig Viking-seier i svak generalprøve

  3. Tromsø slo tilbake mot rivalen etter blytung oppkjøring

  4. Solid generalprøve for Sandnes Ulf

Les mer om

  1. Forsesong
  2. IK Start
  3. Viking FK