Fotball

Ullevaal nærmer seg utsolgt mot Malta

Interessen foran Norges avgjørende EM-kvalifiseringskamper er enorm. Fem dager foran landslagets møte med lilleputten Malta er over 24.000 billetter solgt.

FULLT: Jo Inge Berget (t.h) lekte seg med Kroatias høyreback Darijo Srna (t.v) da Norge vant foran et fullsatt Ullevaal i september. Foto: NTB scanpix

Foran den siste hjemmekampen i kvalifiseringens gruppespill lørdag må man være kjapt ute skal man sikre seg en plass på Ullevaal. Bare rundt 3000 billetter er tilgjengelig mandag ettermiddag.

— Det er fantastisk at vi nesten er utsolgt en snau uke før kamp. Dette sier alt om viktigheten av kampen, samtidig som jeg tror tallet også forteller at folk har kost seg på Ullevaal i år. Jeg tror vi kommer til å bli utsolgt, så den som vil sikre seg billett bør kjøpe nå, sa billettsjef i NFF, Thore Andre Krystad til fotball.no

Mange har ønsket å få en smakebit av det norske landslaget i høst. Oppgjøret mot Kroatia for en måned siden hadde 26.751 tilskuere innenfor portene. Forrige gang Norge møtte Malta på nasjonalarenaen kom 16.364 tilskuere til Ullevaal. Det var tilbake i 2007. Per-Mathias Høgmos mannskap har alt i egne hender om de den kommende uken skal sikre sluttspillsplass. Med seier mot både Malta og Italia borte vil EM-billetten være i boks. (©NTB)

Mer om landslaget før skjebnekampene:

Les også

  1. Italia-spiss ute mot Norge

  2. God helg for Høgmos utenlandsproffer

  3. Høgmo kan puste lettet ut - landslagsbacken avkrefter alvorlig skade

  4. Ekspertene tror Nylands landslagsplass er i fare: - Det har vært et rollebytte

  5. Sterk italiensk tropp står i veien for Norges EM-drøm, men Balotelli mangler

  6. Sjekk den oppturen: Norge gjør kjempebyks på FIFA-rankingen

  7. Høgmo om Norge: - Gode nok for EM

  8. Høgmo før skjebnekampene: - Angriper dem på samme måte som før

  9. Her er Norges tropp til skjebnekampene

Les mer om

  1. Herrelandslaget fotball