Gjelsten: - En lykkelig dag for Molde Fotballklubb

Bjørn Rune Gjelsten har trodd på Solskjær-avtale i lang tid.

MOLDE-EIER: Bjørn Rune Gjelsten utenfor Aker stadion etter søndagens kamp mot Mjøndalen.
  • Trond Hustad

MOLDE (Rbnett): MFK-eier Bjørn Rune Gjelsten gleder seg stort over at kontrakten med Ole Gunnar Solskjær endelig er i havn.

— Dette er en veldig lykkelig dag for Molde Fotballklubb. Vi er trygge på at dette vil være riktig for klubben i mange år framover, sier Gjelsten til Rbnett.

- Hvor lenge har du trodd at dere skulle komme til enighet?

— Jeg har i lengre tid vært optimist og trodd at han ville bli vår medspiller igjen. Det er svært gode nyheter at klubben nå er enig med Ole Gunnar.

TILBAKE: Ole Gunnar Solskjær svarer på spørsmål etter at han onsdag ble presentert som ny manager i Molde.

— Hvorfor har han vært Moldes førstevalg? - Vi hadde flere spennende navn på blokka, men Ole Gunnar har vært et klart førstevalg. Vi vet hva han står for. Han er en lokal gutt, en vinnerskalle med stor kompetanse. Så vi har hele tiden håpet at dette skulle bli løsningen.

- Hvorfor har det tatt så lang tid?

— Det var viktig for ham selv å gjøre grundige vurderinger, og finne ut at han er motivert for å ta ansvaret for Molde Fotballklubb igjen. Vi måtte også komme fram til en løsning som var godt forankret. Både MFK som klubb og vi som eiere er positive og motiverte til å satse videre.

- Får Solskjær ekstra midler til spillerkjøp foran neste sesong?

— Jeg tror faktisk ikke det blir nødvendig. Klubben har robust økonomi og gode ressurser. Prestasjonene i Europa i høst har også gitt MFK betydelig økonomisk handlefrihet, sier Gjelsten, som sammen med Kjell Inge Røkke vil fortsette å støtte klubben økonomisk som før

— Det er fantastisk at Ole Gunnar kommer tilbake. Han løftet oss til å bli vinnere og bygget plattformen klubben nå står på. Samtidig skal vi være ydmyke nok til å huske de historiske resultatene som Tor Ole Skullerud leverte i fjor. Han forvaltet klubbens ressurser på en svært god måte. Og ikke minst skal vi huske den jobben Erling Moe har gjort i en vanskelig periode. Jeg både håper og tror at han fortsetter i en sentral rolle sammen med Ole Gunnar de neste sesongene, sier Bjørn Rune Gjelsten.

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt00000000
1Brann00000000
1FK Haugesund00000000
1HamKam00000000
1Lillestrøm00000000
  • Champions League-kvalifisering