Her er Sir Alex Fergusons første melding etter operasjonen

– Uten de menneskene ville jeg aldri sittet her i dag, sier den legendariske treneren.

Sir Alex Ferguson har lagt ut en melding på Manchester Uniteds nettsider, hvor han takker for støtten etter operasjonen i mai.

Sir Alex Ferguson har for første gang snakket offentlig siden han i mai ble hasteoperert for hjerneblødning.

Nå har Manchester United lagt ut en melding fra den tidligere suksesstreneren på sine nettsider. Der roser han det medisinske apparatet opp i skyene.

– Først må jeg takke det medisinske apparatet ved Macclesfield, Salford Royal og Alexandra sykehus. Tro meg, uten de menneskene som ga meg så flott behandling, så ville jeg aldri sittet her i dag, sier Ferguson.

– Gjør meg ydmyk

Ferguson var United-manager i 26 år frem til 2013, og var mannen bak blant annet 13 ligatitler og to Champions League.

Tidlig i mai kom dog meldingen om at han hadde blitt hasteoperert for hjerneblødning, og at operasjonen var vellykket. Samtidig ba familien om fred og ro for at Ferguson skulle få hvile.

Les også

Solskjær tenker på gamlesjefen: – Han har lært meg alt

I Twitter-meldingen hvor videoen med Ferguson er lagt ut, skriver Manchester United at «den mest suksessfulle manageren i engelsk fotballhistorie har kjempet en kamp på en måte kun han kan».

– Alle meldingene jeg har fått fra hele verden fra mennesker som ønsker meg alt det beste, gjør meg veldig ydmyk. Takk for støtten dere har gitt meg, sier Ferguson i meldingen på klubbens nettsider.

Lykkehilsning til laget

Til slutt sender han en hilsen til klubben i hans hjerte.

– Jeg er på plass senere for å følge laget. I mellomtiden ønsker jeg José (Mourinho) og spillerne all mulig lykke til, sier han.