Svensson kan ha spilt sin siste RBK-kamp, men en annen stjerne lover å bli

— Jeg skal bli fantastisk god neste år.

Jonas Svensson ledet an feiringen rett etter kampslutt i finalen. Neste år må kanskje en annen spiller steppe opp, for høyrebacken kan ha spilt sin siste kamp for klubben.

OSLO (adressa.no): Jonas Svensson har signalisert at han er moden for neste steg. Nå venter en vinter med overgangssnakk.

— Det kan ha vært min siste kamp for RBK, men det er ikke sikkert. Ærlig talt så vet jeg ikke, sier Svensson til Adresseavisen.

Han har vært en formidabel suksess etter at han overraskende overtok høyrebackrollen i Rosenborg våren 2014, da Cristian Gamboa først var skadet - så ble solgt til West Bromwich.

Les også

Her er ordene som fikk Rosenborg-treneren til å rase

Forberedt på å miste Jonas

Svensson har spilt stort sett rubbel og bit av kamper, og har levert på jevnt høyt nivå. Nå er han også fast inventar i landslagstroppen, og har de siste månedene vært veldig tydelig på at han føler seg moden for å ta steget videre fra Rosenborg. Om det skjer nå, vites altså fortsatt ikke.

— Det som er sikkert er at jeg kommer til å gjøre en ordentlig jobb uansett hvor jeg er, sier han.

Cuphelten Pål André Helland lover at han spiller for Rosenborg også neste sesong.

Rosenborgs sportssjef Stig Inge Bjørnebye er innforstått med at noe kan komme til å skje.— Vi er forberedt på å miste Jonas, slik vi generelt er forberedt i spillerlogistikken. Det er ikke noe annerledes med Jonas enn med resten, sier han, og legger til at det per nå er stille og rolig.

Les også

Historiske Bruttern: - Nå når jeg Nils Arne til anklene

— Ingen vil kjøpe meg nå

Mens Svensson er veldig klar for en ny utfordring, er hattrickhelten Pål Andre Helland sikker på at han blir værende i klubben.

— Ingen vil kjøpe meg nå. Det er mulig noen så kampen i dag, men skadehistorikken min - og at jeg har vært såpass dårlig i enkelte kamper – er begrunnelsen for det svaret. Jeg har som mål å få en helt skadefri sesong i RBK, sier Helland til adressa.no

Og legger til.

— Neste år skal jeg være fantastisk god. Da blir Rosenborg også enda bedre, gliser han.