Hevder Klopp sendte Liverpool-stjerne hjem fra USA etter provoserende oppførsel

Mamadou Sakhos (26) fremtid i klubben henger i en tynn tråd, ifølge britisk presse.

Liverpool-manager Jürgen Klopp gir her Mamadou Sakho et vennlig klapp på skulderen. I USA skal tonen mellom de to ha blitt mer anstrengt, ifølge britiske medier.

26-åringen har reist hjem til England etter at Klopp skal ha fått nok av midtstopperens oppførsel under lagets opphold i Palo Alta, skriver Daily Telegraph og Liverpool Echo mandag.

Sakho skal ha gjort Klopp rasende ved minst to anledninger, ifølge avisene.

1. Franskmannen kom for sent til avreise til USA.

2. I tillegg avbrøt Sakho Klopp da den tyske treneren var midt i et intervju med klubbens nettsted i forbindelse med et besøk ved Alcatraz-fengselet utenfor San Francisco.

Sakho gikk rundt og filmet med et GoPro-kamera da Liverpool-spillerne fikk omvisning i det verdenskjente fengselet.

"Truet" med å la Sakho bli igjen i fengsel

– Jeg har et spørsmål: Hvor lenge tror du at man kan leve her? spør Sakho da han avbryter Klopp.

Liverpool-manageren ler og tuller tilsynelatende da han svarer:

– Det trenger jeg faktisk ikke å tenke på, men det burde du. Det var bare én av oss som for sent i går kveld, og det var ikke meg, sier Klopp i videoen som ble publisert via Liverpools Youtube-konto fredag.

– Vi er her fordi vi ønsker å la Mama bli igjen her, sier Liverpool-manageren og ler.

Se videoen som av Liverpool omtales som "hysterisk morsom" her:

Klopp prøvde tilsynelatende bare å være morsom i videoen, men i etterkant har han altså følt at han ikke hadde noe annet valg enn å ta affære.

Les også

AS: Ødegaard lånes ut fra Real Madrid

Sakho er skadet

Liverpool har avslått å kommentere saken, men har bekreftet at Sakho har forlatt laget i USA og reist hjem, ifølge Daily Telegraph. Spilleren har for tiden trøbbel med en akillesskade og vil behandles videre i Liverpool.

Dette er ikke første gangen Sakho får negativ oppmerksomhet dette året. Den franske midtstopperen ble stoppet i dopingkontroll etter europaligakampen mot Manchester United 17. mars og testet positivt på et fettforbrennende stoff.

UEFA utestengte deretter Sakho i 30 dager, før forbundet bestemte seg for å frifinne ham tidligere denne måneden. (NTB/Aftenposten)