Brann-kapteinen: - Norling er ikke tema

Erlend Hanstveit sier spillergruppen ikke er opptatt av trenerens fremtid, kun at de har vært svake selv.

  • Anders Pamer
svp://85403?view=bt

Kapteinen var den første av spillerne som møtte pressen etter kampen onsdag kveld. Skipperen sto stødig og taklet alle spørsmålene uten å bevre i stemmen. Han avviser at spillerne nå har mistet tillit til trener Rikard Norling:

— Treneren er ikke tema i det hele tatt, gruppen er bare opptatt av at vi ikke har vært gode nok i år. Det gjør vondt, men vi må bare reise oss.

Flere andre spillere ga uttrykk for det samme. Hanstveit avviste at spillerne begynte å skylde på hverandre etter kampen.

— Det var en dyster og veldig tung stemning i garderoben. Guttene har har sloss mot veggen i hele høst. Matchball mot Sogndal, matchball mot Haugesund. Men i dag strakk vi ikke til i det hele tatt. Mjøndalen var bedre enn oss over to kamper og det er bare å gratulere dem med eliteserie. Når det er sagt, er det selvfølgelig ikke godt nok av Brann å sette oss i en slik situasjon.

Og:

— Vi pratet litt. Vi er en gjeng som har stått samlet gjennom dette. Vi har ikke klart det, men vi står fortsatt samlet når vi ikke har klart det. Det tar vi all verdens kritikk for.

- Hva gikk galt?

— Vi vet at Mjøndalen kan skape ting på dødball, og når vi lar dem sette to mål, gjør vi det vanskelig for oss.

Etter kampen onsdag kveld tok BT-kommentator Tore Strand til orde for at Rikard Norling selv burde trekke seg.

Les også

Trekk deg, Norling

Norling sa han forsto Strands standpunkt, men svensken overlater til klubben å bestemme hvem som skal være hovedtrener i klubben.

— Er det du som har ansvaret for at Brann rykket ned, Norling?

— Ja.

svp://85403?view=bt