Fotball

Villas-Boas: - Jeg er immun mot kritikk

Tottenham-manageren er under hardt press foran møtet med Manchester United.

Uten poeng mot Manchester United er Tottenham 11 poeng bak Arsenal etter 13 serierunder. NTB scanpix

Tottenham slikker sårene etter en tung periode i Premier League. Manager André Villas-Boas føler han har hele klubben i ryggen.

 • Direkte kl. 13: Tottenham — Manchester United

Forrige helg gikk London-klubben på en kjempesmell og tapte hele 0-6 borte mot Manchester City. Det var Tottenhams annet strake serietap og sendte laget ned til en skuffende niendeplass.

Den tøffe perioden har tatt Villas-Boas opp i favorittsjiktet blant bookmakerne til å bli den neste som står uten managerjobb i Premier League.

Les også

Nilsen fikk invitasjon av Villas-Boas

Vanlig møte

Engelske medier har også spekulert i at det er oppstått en konflikt mellom Villas-Boas, spillerne og klubbstyret. Den tidligere Chelsea-manageren avfeier ryktene.

— Jeg har tillit fra både styret og spillerne. Nå må jeg sørge for at vi kommer oss videre på en profesjonell måte, sier portugiseren til Sky Sports. Han var i møte med styret etter stortapet for City.

— Det var et helt vanlig møte. Vi snakket kort om kampen, og styret var enig med meg om at alt gikk galt. Vi håper å slå tilbake i tiden som kommer.

- Immun

Styreleder Daniel Levy har ikke rykket ut og støttet Villas-Boas offentlig etter alle oppslagene den siste uken.

- Det er ikke stilen hans. Jeg ønsker heller ikke å spørre ham om slikt. Jeg er immun (mot kritikk) akkurat nå. Jeg håndterer press annerledes i dag enn da jeg var i Chelsea , sier Villas-Boas.

Les også

Villas-Boas: – Vidunderlig Causevic

— Må utnytte sjansene

Tottenham har hatt 168 skuddforsøk denne sesongen. Det er mest av alle i Premier League, men klubben er likevel blant de minst målfarlige. Kun ni mål har Spurs scoret etter tolv serierunder.

— Det er riktig at vi ikke scorer nok mål. Vi er bekymret, men samtidig jobber vi med saken. Vi må bli bedre til å utnytte sjansene vi får. Det er ingen tvil om at vi har mange i laget som kan score, slår Villas-Boas fast.

Ingen spissjakt

Han har ingen planer om å hente en ny spiss i januar.

— Roberto Soldado, Jermain Defoe og Emmanuel Adebayor har alle vist at de er målscorere, så det er vanskelig å få en trio som er bedre en den vi har.

Tottenham fikk en liten opptur med 2-0-seier over Tromsø på Alfheim i europaligaen torsdag. Søndag tar London-laget imot Manchester United på White Hart Lane.

(©NTB)

 1. Les også

  Tidligere styreformann vil ha ut Villas-Boas

Les mer om

 1. Engelsk fotball
 2. Tottenham Hotspur FC
 3. Manchester United
 4. Premier League

Relevante artikler

 1. FOTBALL

  The Guardian: - Villas-Boas på vei ut

 2. FOTBALL

  Allardyce omtaler Villas-Boas som umoden

 3. FOTBALL

  Villas-Boas: - Jeg tar ansvaret

 4. FOTBALL

  Her er grunnene som taler for og imot Solskjær

 5. FOTBALL

  Hva tror Premier League-legendene?

 6. FOTBALL

  TV 2-Wikestad: - Ser tøft ut for Liverpool