Matchvinner Haukås: - Jeg vil ikke kalle det revansje

Fikk endelig sjansen fra start — senket Strømsgodset.

Haugesund slo Strømsgodset 2-1 på eget gress. Her jubler Michael Haukås for scoring.
  • Lasse Fredheim

Haugesund — Strømsgodset 2-1:

HAUGESUND STADION: Etter to dårlige kamper mot henholdsvis Odd Grenland og Bodø Glimt, gikk Haugesund seirende ut av duellen med Strømsgodset.

Tok vare på sjansen

Haugesund vant en meget viktig kamp mot serielederen, og har nå stø kurs mot en plassering på øvre halvdel. Med tre kamper på seks dager, syntes Michael Enge Haukås det var deilig og få avsluttet uken med en seier.

- Det var ekstremt deilig å avgjøre kampen for oss. Vi har hatt en middels uke med tap for Odd Grenland og en tynn seier over Bodø Glimt. Det er litt norsk fotball dette, taper du en kamp vinner du ofte neste, og da var det godt at seieren kom mot Strømsgodset , sa Michael Enge Haukås.

Strømsgodset hadde ballen mest, men Haugesund scoret på kontringene de tok. Michael Haukås satte inn den viktige 2-0-scoringen.

— Jeg unner alle den følelsen å score mål. Det var ekstremt deilig å avgjøre kampen i dag mot Strømsgodset foran hjemmefansen, sa haugesunderen.

- Intens uke

Etter 120 minutter mot Bodø Glimt for tre dager var det seks endringer i startoppstillingen til Haugesund, og en sjelden gang var Michael Enge Haukås blant de elleve utvalgte.

— Jeg vil ikke kalle det revansje, men det var godt å få starte en kamp, spesielt når jeg også fikk score mål. Dette var en god søknad til å starte neste kamp, men det er opp til treneren å ta ut laget, sa en fornøyd Haukås etter kampen.

Haugesund-trener Jostein Grindhaug skryter av spillerne.

- Det har vært ei intens uke med tre kamper på seks dager, men vi vinner mot serielederen og det viser at vi har en bred tropp. Vi spiller en meget god hjemmekamp og scorer på den kontringen vi får , sier en fornøyd Jostein Grindhaug i pressesonen.

Haugesund vant 2-1 over serielederen, men Strømsgodset beholder fremdeles førsteplassen i ligaen.

Eliteserien

SVUTMP
1Molde23183254213357
2Lillestrøm23135540241644
3Rosenborg23127449311843
4Bodø/Glimt23126556302642
5Vålerenga23123842321039
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk