Fotball

Mål på mål på mål på mål for Lehne Olsen

TIL-spiss Thomas Lehne Olsen scoret i sin fjerde kamp på rad.

Thomas Lehne Olsen får stå helt umarkert, og nikker inn TILs scoring.
  • Anders Rossvoll

Etter en trøblete start på sesongen har Thomas Lehne Olsen virkelig funnet scoringformen. Først scoret han mot Bodø/Glimt på 16. mai, så mot Stabæk på Nadderud forrige helg.

På onsdag ble han matchvinner i ekstraomgangene i cupkampen mot Odd, og da han nikket inn TILs redusering før pause i dag scoret han i sin fjerde strake kamp. Det ble riktignok ikke noe mer enn en fattig trøst.

Kommentar:

Les også

«Fortsetter TIL denne illevarslende trenden på eget gress er ikke nedrykk bare en mulighet, men også en realitet»

–Det er poengene som teller, så da er ikke scoringen så mye å glede seg over, konstaterer en skuffet Lehne Olsen som mener han fortsatt har flere ting å jobbe med selv om målene renner inn.

– Jeg har spilt i flere posisjoner i det siste, så da er det flere ting jeg må jobbe med i de forskjellige rollene for at jeg skal få ut styrkene mine, sier Lehne Olsen som startet som kant, spilte spiss og avsluttet som kant i dagens kamp.

– Små grep

Spissen, som kom fra Strømsgodset før sesongen, så meget pigg ut i TIL-drakta før sesongstart. Da serien ble sparket i gang i midten av mars stoppet det seg imidlertid opp.

– Jeg har prøvd å ikke tenke så mye på det, og terpet ekstra på avslutninger og detaljer. Det ble en periode der hadde for lite egentrening. Små grep, men de har hjulpet meg på vei, forteller lysluggen fra Moelv.

Les også

13 poeng på 13 kamper: – Vi har tatt for få poeng

Han var først og fremst skuffet over hvordan laget fremsto i starten av kampen.

– Det ser ut som vi må komme under for at vi skal begynne å spille fotball. Det må vi ta tak i, for det er ikke enkelt å vinne kamper, sier TILs målscorer.

– Hvorfor vi ikke er med når fløyta går er vanskelig å si. En blanding av litt slitne bein fra onsdagens kamp og for dårlig konsentrasjon kan være noe av grunnen. Det er uansett ingen unnskyldning, sier Lehne Olsen.

Revansjelyst

Etter dagens tap er TIL stadig der nede blant lagene som kjemper for å unngå nedrykk.

– Vårsesongen har vært litt under pari, men at vi har kommet oss til kvartfinalen i cupen er meget positivt. Hadde vi tatt en seier her i dag hadde vi tatt ferie med en litt bedre følelse, sier Lehne Olsen.

Da kunne de også avsluttet uka på en perfekt måte som startet med borteseier mot Stabæk forrige helg og cupavansement mot Odd på onsdag.

Nå venter en liten ferie for spillerne før de begynne å trene mot høstsesongen.

– Vi skal bruke revansjelysten fra dette tapet gjennom sommeren, og så skal vi stille godt forberedt til høstsesongen, lover TIL-spiss Lehne Olsen.

Les også

  1. Slappe Tromsø ble straffet av Sarpsborg

  2. VIDEO: Sarpsborg-kapteinens straffedobbel senket Tromsø

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt30189359253463
2Molde30186670403060
3Viking30176760471357
4Lillestrøm3014794940949
5Rosenborg30139858421648
  • Champions League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Eliteserien
  2. Tromsø IL
  3. Sarpsborg 08