Fotball

Mot klubbskifte for Per Ciljan Skjelbred

— Vi er i dialog med en klubb som har vært interessert i Per veldig lenge, sier Ciljan-rådgiver.

HSV-MANN: Per Ciljan Skjelbred i Hamburg-trøya sist vinter.
  • Ole K. Sagbakken

Per Ciljan Skjelbred er på vei fra Hamburg til Hertha Berlin på lån ut sesongen. Det bekrefter Ciljans rådgiver Jan Ludvigsen overfor adressa.no:

— Vi er i dialog, men ingenting er klart ennå. Slikt kan ta noen dager. Men Hertha er en en klubb som har vært interessert i Per veldig lenge, sier Ludvigsen.

Ciljan har fått en tung start på sesongen i Hamburg. Nå kan midtbanespilleren, som ikke har spilt noen kamper for klubben hittil i år, få en gyllen sjanse til å fortsatt spille Bundesliga-fotball.

Etter det Adressa.no vet er det kun en medisinsk sjekk og samtaler med Hertha-manager Michael Preetz som gjenstår før Ciljan er klar for et skifte.

Har fulgt Skjelbred lenge

Ciljan reiser fra Hamburg til Berlin fredag morgen, og kan være klar i løpet av de nærmeste dagene.

Og kommer i så fall til en klubb som vil satse på ham, ettersom de har fulgt spilleren i lang tid. Etter det adressa.no forstår har Preetz og co. hatt den tidligere RBK-eren på radaren i over ett år.

Ciljans klubbytte er en del av en byttelånshandel der Herthas spiss Pierre Lassoga går motsatt vei.

Vraket av Drillo

Etter at Per Ciljan Skjelbred var med i landslagstroppen mot Sverige nylig, ble han denne gang utelatt av Egil «Drillo» Olsen til Norges VM-kvalifiseringskamper mot Kypros og Sveits i september.

I fjorårets sesong spilte Ciljan stort sett hver eneste kamp for HSV etter at han fikk sjansen mot Schalke i november.

Dessverre for trønderen har ikke årets sesongstart fortsatt i samme spor, han har ikke vært i elleveren i noen av kampene så langt.

HSV har to tap og én uavgjort hittil i år, mens Hertha har startet sesongen med to seirer og en uavgjort.

Les mer om

  1. Tysk fotball