Her gjør Solskjær comeback på fullsatt Old Trafford

Sir Alex advarte om Solskjær før kampen: — Spark ham!

Solskjær spilte de første 17 minuttene for verdenslaget.

75.381 tilskuere var møtt opp til lørdagens veldedighetskamp på Old Trafford i Manchester til inntekt for Unicefs barnefond.

Den tidligere Manchester United-manageren Sir Alex Ferguson ledet det britiske/irske laget med gamle helter på laget som David Beckham, Ryan Giggs, Paul Scholes, Rio Ferdinand, Nicky Butt, Phil Neville, Darren Fletcher, Alan Smith og Michael Owen.

Fra venstre Luis Figo, Mikael Silvestre, Patrick Kluivert, Cafu, Clarence Seedorf og Ole Gunnar Solskjær.

Verdenslaget de møtte ble ledet av Carlo Ancelotti, og i tillegg til Ole Gunnar Solskjær besto laget av kjente navn som Luis Figo, Ronaldinho, Michael Ballack, Edwin van der Sar og Dwight Yorke.

  • Se bildene i vinduet over

Sikkerhetstiltak

Terrorhandlingene i Frankrike ble markert med ett minutts stillhet før kampen, og spillerne hadde på seg sørgebånd. Det ble satt inn ekstra sikkerhetstiltak i forbindelse med kampen.

Solskjær og Ronaldinho så ut til å kose seg på Old Trafford.

Det britiske laget ledet av Ferguson vant veldedighetskampen 3-1 etter mål av Paul Scholes og Michael Owen (2). Dwight Yorke scoret for verdenslaget.

— Spark ham!

Før kampen uttalte Ferguson seg spøkefullt om gjensynet med Solskjær på motsatt lag.

God stemning mellom Solskjær og Ryan Giggs.

— Verdenslaget har et par av mine gamle spisser på laget, som Dwight Yorke og Ole Gunnar Solskjær. Mine instruksjoner til spillerne mine er å unngå at Ole dukker opp med et typisk mål på slutten. Spark ham!, sa Ferguson med et smil ifølge Manchester Evening News.Ifølge avisens live-dekning ble nåværende Molde-trener Solskjær byttet ut med Yorke etter 17 minutter.

David Beckham byttes ut, inn kommer sønnen hans Brooklyn.

På slutten ble David Beckham også byttet ut, og inn kom sønnen Brooklyn.