Fotball

- Kom til Madrid, Martin

Martin Ødegaard pryder forsiden til storavisen Marca.

Den spanske sportsavisen Marca har Martin Ødegaard som hovedoppslag på sin forside i fredagens avis.

Storavisen Marca vier hele fredagens forside til Martin Ødegaard (16). Og Madrid-pressen føler seg sikker på at supertalentet velger Real Madrid.

— Kom tilbake til Madrid, lyder tittelen i fete bokstaver over avisens forside. Også undertittelen bærer budskap om hvor mye Ødegaard er ønsket i den spanske hovedstaden:

— Gal etter en gutt på 16 år.

Videre skriver Marca at det er et uvanlig trekk av Real å ville hente en unggutt som Ødegaard fra utlandet. Men det er liten tvil om at storklubben - akkurat nå - ligger først i køen blant dem som sikler etter Fotball-Europas mest omtalte talent.

Marca virker også overbevist om at alt ligger til rette for at Strømsgodset-juvelen blir Real-spiller i løpet av januar. Avisen poengterer at 16-åringen har trent med Cristiano Ronaldo og Zinedine Zidane, lært treningsfeltet på Valdebebas å kjenne, møtt klubbpresident Florentino Pérez og sett lokaloppgjøret mot Atlético sammen med klubbens representanter.

Les også

Ødegaard tilbake i Norge

Må velge

Torsdag kveld landet Martin Ødegaard i Norge i privatflyet fra Madrid. Det kommer neppe til å bli skrevet mindre om den norske midtbanemannen de kommende ukene. Blant andre skal Bayern München være svært interessert i å hente den talentfulle tenåringen.

Inne i avisen har Marca også viet en side til Ødegaard, blant annet til et bilde av ham, faren Hans Erik og agenten Tore Pedersen fra onsdagens kamp.

Avisen skriver at Ødegaard nå må bruke de neste dagene på å bestemme seg, og at han trolig må velge mellom tre klubber: Bayern, som kan tilby mest penger. Ajax, med sin politikk for å bry seg om unge spillere. Og Real Madrid, som alltid forsøker å vinne med de beste som finnes.

Ifølge Marca er det sannsynlig at Ødegaard først forlater Strømsgodset til sommeren, da for en overgangssum på rundt 4 millioner euro (36 millioner kroner). (©NTB)

Les også

  1. - Det må bli B-laget for Ødegaard

  2. – Real Madrid er en privat klubb på mange måter

Les mer om

  1. Spansk fotball
  2. Martin Ødegaard