Dæhli hylles både av Solskjær og pressen

Mats Møller Dæhli viser storform før landslagssamling.

Mats Møller Dæhli, til høyre, var lørdagens beste spiller på Craven Cottage, noe som gjorde Ole Gunnar Solskjær fornøyd med den unge nordmannen.
  • Roar Lyngøy

Ifølge Wales Online var nordmannen Cardiffs bestemann i 1-1-kampen mot Fulham lørdag. De belønner han med 8 på børsen.

«Lagets beste. Hadde målgivende. Tilbake etter at han sto over Wolves-kampen. Godt samspill med Fabio på venstrekanten. Byttet til høyre og var like god sammen med Brayford. Oppfinnsom og kreativ», er dommen hos Wales Online.

Duell med Scott Parker

Fulham ledet 1-0 ved pause etter en miserabel omgang fra Ole Gunnar Solskjærs lag. I tillegg til scoringen og det ene poenget laget fikk med seg, var det spillet til Mats Møller Dæhli som varmet mest. Nordmannen hadde en interessant duell med veteranen Scott Parker.

— De er forskjellige spillere, men det var en god duell mellom dem, sier Solskjær.

Onsdag er Dæhli med når Norge møter England på Wembley. Han ble byttet ut mot slutten av kampen mot Fulham.

— Mats fikk krampe mot slutten, og det var derfor han måtte ut. Det var en tung bane å spille på. Men Mats klarte seg fint. Det var en glimrende pasning før utlikningsmålet vårt, sier Solskjær.

På fem kamper har Cardiff to seirer, to uavgjorte og ett tap. Waliserne ligger på 9. plass, fem poeng bak lederlaget Nottingham Forest.

Ønsker ny midtstopper

Cardiff ønsker seg en ny midtstopper før overgangsvinduet stenger mandag kveld. Vegard Forren er blant spillerne som er blitt linket til klubben.

— Jeg er fornøyd med det laget jeg har. Hvis tirsdagen kommer og vi ikke har skaffet en ny spiller, går det greit, sier Solskjær til Wales Online.

— Men hvis noe spektakulært kommer opp og vi må handle raskt, da er vi klare. Vi får se hva situasjonen er tirsdag morgen, sier han.