Fotball

- Det er spillere som ville blitt fjernet

<p>Treneren tar et kraftig verbalt oppgjør med sine elever i kriserammede Odd.</p>

BILDET KOMMER FRA SCANPIX DATABASESKIEN 20070930:Trener for Odd Grenland Ove Flindt Bjerg etter eliteseriekampen mellom Odd og Vålerenga i Skien søndag.Foto: Birte Ulveseth / SCANPIX
  • Erli Berg Daneshmand

Ove Flindt Bjerg skulle redde Odd fra nedrykk, men dansken opplever ingen umiddelbar suksess i Skien.

I Kristiansand har innhopperen Benny Lennartsson fått Start på rett kjøl, mens Vålerenga under Harald Aabrekk er et av de beste høstlagene. Flindt Bjerg står fortsatt uten poeng på to forsøk etter at han erstattet trenerduoen Arne Sandstø og Gaute Larsen.

Nå må telemarkingene ha full pott i sine tre siste kamper for å ha et håp om å overleve. Men innsatsen til enkelte av spillerne i gårdagens 1-4-tap på Lerkendal fikk dansken til å se rødt.

— Det er spillere her som ville blitt fjernet fra troppen hvis de ikke hadde vært ute på andre måter, sier Flindt Bjerg til Telemarksavisa .

Suspensjon

Han vil ikke ut med hvem han tenker på, men både Zbynek Pospech og Bentley, som startet mot Rosenborg, må sone karantene i skjebneoppgjøret mot Start om to uker. Det kan også virke som treneren var misfornøyd med innsatsen til Fernando De Ornelas. Spissen ble igjen i garderoben i pausen.

— Alle må jobbe 100 prosent hvis vi skal ha noen mulighet, og det kan jeg ikke si alle gjør i dag. Det er spillere som ikke har den rette innstillinga og det skuffer meg veldig. Jeg vil ikke navngi noen, men alle vet hvilke arbeidsoppgaver de har, og når de ikke utføres, er det rett og slett utilgivelig, mener Flindt Bjerg.

Etterlyser vinnervilje

Midtbanegeneral Tommy Svindal Larsen gjorde comeback etter noen uker på sidelinjen med skade. Også han tordnet mot noen av medspillerne etter den begredelige forestillingen på Lerkendal.

— Enkelte må gå i seg selv utpå her. Det var et par-tre på Odd-laget som ikke var interessert i å vinne denne kampen, og det er altfor dårlig, sa Svindal Larsen til Adressa.no .

Les også

  1. Sandstø roses av tidligere spillere

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt21135344192544
2Molde21125451262541
3Kristiansund2112272925438
4Rosenborg21114643271637
5Viking2110564140135
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Eliteserien