Fotball

Fortvilet over kunstgresset på Kristiansand stadion: – Det er helt forferdelig

Flere av fotballagene som bruker Kristiansand stadion klager over manglende kvalitet på kunstgresset. Planen til kommunen er å skifte kunstgresset innen 2022.

Solbygg-leiren viser at kunstgressbanen sitter løst på 11er-banen på Kristiansand stadion. Her er dette framvist på 16-meteren nærmest Østre Ringvei.
Solbygg-leiren viser at kunstgressbanen sitter løst på 11er-banen på Kristiansand stadion. Dette ble framvist på begge banehalvdeler. Den hviteste delen av 16-meterstreken er lappet sammen med resten av den originale 16-meterstreken.
Solbygg-leiren viser at kunstgressbanen sitter løst på 11er-banen på Kristiansand stadion. Her er dette framvist nære 16-meteren lengst unna Østre Ringvei.

KRISTIANSAND: – Det er helt forferdelig å spille her. Kunstgresset er i utrolig dårlig stand, sier Jonar Andre Karlsen til Fædrelandsvennen.

Karlsen har vokst opp like ved Kristiansand stadion, og har trent på kunstgresset i oppveksten. De siste årene har han også spilt for Solbygg, som har banen som hjemmearena og treningsbane.

Les hele saken med abonnement