Liverpool punger ut for midtstopper

Dejan Lovren er klubbens tredje signering fra Southampton i sommer. Prisen for kroaten skal være 200 millioner kroner.

Dejan Lovren (t.h), her fra kampen mot Mexico i VM, er klar for Liverpool.

Det har lenge vært ryktet at kroatiske Lovren er ønsket i Liverpool. Nå ser en overgang ut til å være nært forestående.

For fredag meldte både Daily Mail og Liverpool Echos Liverpool-reporter James Pearce meldte fredag at klubbene nå skal være enige om en overgangssum på £20 millioner for 25-åringen.

Ifølge Daily Mail er det ventet at den medisinske testen blir gjennomført i løpet av helgen, og at Lovren presenteres som klubbens siste signering i løpet av få dager.

Han blir da den tredje Southampton-spilleren som er hentet til Anfield i sommer. Tidligere har Rickie Lambert og Adam Lallana blitt hentet fra sørkysten.

Henter to spisser

Også en overgang for QPTs franske spiss Loic Remy skal være nært forstående for Liverpool nå. Kun detaljer i avtalen skal gjenstå før Remy, som sist sesong var utlånt til Newcastle, blir presentert som klubbens nye spiss. Ifølge Pearce, som regnes som troverdig når det kommer til Liverpool, skal han ha gjennomført den medisinske testen allerede.

Det samme skal Lille-spiss Divock Origi gjøre i løpet av kort tid. Unggutten, som var et lyspunkt for Belgia i VM, skal ha reist til USA for å møte Liverpool-troppen der. Det er ventet at 19-åringen blir lånt tilbake til Lille kommende sesong.

I tillegg til Lambert og Lallana har også Emre Can (Leverkusen) og Lazar Markovic blitt hentet til klubben i sommer.

Premier League

SVUTMP
1Arsenal87012081221
2Manchester City86202992020
3Tottenham Hotspur85211910917
4Brighton & Hove Albion7421148614
5Chelsea74121010013
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk