Fotball

Illsint Balotelli skjelte ut tv-ekspterter

Etter at han ble byttet ut mot Roma, havnet Milan-stjernen i ordkrig med italienske tv-eksperter for åpen skjerm.

SINT: Mario Balotelli ble byttet ut av trener Clarence Seedorf. Det likte han dårlig. Foto: NTB scanpix

  • NTB

Mario Balotelli var misfornøyd med å bli byttet ut mot Roma fredag. Etter kampen kranglet Milan-stjernen med italienske TV-eksperter for åpen skjerm.

Da Giancarlo Marocchi, tidligere Juventus-spiller, spurte hvorfor Balotelli ikke beveget seg mer ute på banen, gikk det i svart for Italia-spissen.

— Du forstår ingenting om fotball. Stol på meg, du gjør virkelig ikke det, freste Balotelli.

Tidligere Milan-spiller Zvonimir Boban fikk også høre det. Boban hadde kritisert Balotelli kraftig.

— Du snakker alltid om meg. Vinner Milan, er Mario stor. Men når Milan taper, er det alltid Marios feil. Jeg trenger ikke kritikk fra deg, jeg er selv min største kritiker, sa Balotelli.

Kastet headsettet

Til slutt kastet Balotelli fra seg headsettet i raseri. Boban fikk også kjeft da han sa at Balotelli ikke hadde vært en toppspiller gjennom fredagens kamp.

— Jeg har aldri sagt at jeg er en toppspiller. Jeg er en helt normal fotballspiller. Det er du som sier jeg er eksepsjonell. Du forventer alltid at jeg skal score fem mål. Du bare snakker og snakker, men det er ingen grunn til å si det du gjør. Overhodet ikke, sa Balotelli.

Han har scoret 14 mål denne sesongen, men Milan har skuffet stort. Serie A-spenningen lever videre etter at Roma fredag slo Milan 2-0. Fem poeng skiller opp til serieleder Juventus, som møter nedrykkstruede Sassuolo mandag. (©NTB)

Les mer om

  1. Serie A
  2. AS Roma