Fotball

Ett Nybergsund-poeng på 11 bortekamper

<p><a target="_blank" href="/stat/index.jsp?stats=true&amp;type=kampfakta&amp;matchId=297279">Sandefjord — Nybergsund 2-0:</a> Nybergsunds kamp for fornyet 1. divisjonsspill blir bare tøffere og tøffere. I Sandefjord var Ola Brendens menn sjanseløse.</p>

Nybergsund IL - TrysilSundetFotballTrener Ola Brenden Original bildetekst: *** Local Caption *** NYE SPILLERE Ola Brenden håper på å ha tre n ye spillere klare før overgangsvinduet stenger 31. mars.
  • Lars Hulleberg

To scoringer av Sandefjords Eirik Lamøy , forlenget Nybergsunds miserable bortestatistikk denne sesongen med enda en kamp. Lamøy kunne fort ha scoret flere ganger. Tidligere HamKam-spiller Kenneth Dokken burde også ha scoret. Dokken har for vane å score fra straffemerket.

Men Zoran Mijanovic klarte ikke Dokken å lure. Strafferedningen var egentlig det eneste Nybergsund kunne juble for i går kveld. Fortsatt er det åtte poeng opp til trygg plass for tryslingene.

Statistikksenter 1.divisjon:

  • tabellen | børs | toppscorer | kort | spillerfakta

Strømmen som innehar plassen over nedrykk, hadde spillefri denne helgen grunnet leggingen av kunstgresset på Briskeby.

Alt som endret seg i bunnen var en overraskende seier til Løv-Ham borte mot Bodø/Glimt. Bergenserne ligger nå to poeng bak Nybergsund med sine 16. ## Skaper ikke sjanser

Sundet har nå 24 poeng igjen å kjempe for. Og på sine åtte kamper må de ta nesten det like mange poeng som de har gjort på årets 22 første kamper.

Nemlig 18 poeng. Tapet for Sandefjord -

som tok steget opp på opprykksplass med tre poeng, var det tiende på bortebane denne sesongen.

— Vi blir ikke utspilt i dag, men vi sliter med å komme til målsjanser, sier kaptein Mirza Durakovic, som nok en gang føler motstanderne kommer for lett til sine mål.

— Det er to enkle mål i mot vi slipper inn, Sjanser framover fantes det ikke for Nybergsund. Joseph Lapira hadde et par skuddforsøk, mens Adis Maglic skudd fra skrått hold, var det nærmeste gjestene kom.

Faktisk har ikke Nybergsund scoret siden hjemmeoppgjøret mot Hødd 14. august. Da tapte de 3-5 for Ullsteinsvik-laget.

- Vi merker at Demba (Traorè) og Remond (Mendy) har forsvunnet , forteller Durakovic.

Remond Mendy rakk å score ni ganger denne sesongen, før han forsvant til Hønefoss. Demba Traorè står bokført med seks fulltreffere.

Erstatteren Michael Trulsen har ikke markert seg slik som Ola Brenden hadde håpet. Trulsen ble meget godt pakket inn av Sandefjords Espen Nystuen og Alexander Gabrielsen, og står fortsatt uten scoring for Nybergsund.

Ny formasjon

Ola Brenden prøvde seg med en ny formasjon for anledningen. Sundet gikk ut i en 5-4-1-formasjon på Komplett.no Arena, med Erlend Eggen Persgård og Tobias Johansson som vingbacker.

Fem rene forsvarsspillere hjalp derimot ikke mot en opprykksjagende Eirik Lamøy.

Tross nok en svak bortekamp, finner kaptein Durakovic lyspunkter ved kampen.

— Vi gjør en helt ok kamp. Det positive er at vi står på i 90 minutter og kriger. Dessverre blir det bare vanskeligere for hver kamp som går, og vi ikke vinner. At vi ikke har scoret på tre kamper er skremmende, avslutter Sundets nummer 23.

Les også

  1. - Keeperen deira hindra at vi vann meir

  2. - Coaching i verdensklasse

  3. Ny smell for Ranheim

Les mer om

  1. Fotball 1. div