Sandstø tar over Sandefjord

<p>Ferdig i Løv-Ham.</p>

Fotball17. April 2011AdeccoligaenVarden AmfiL¿v-Ham v Ham-Kam 2 - 2L¿v-Ham trener Arne Sandst¿Foto: Astrid M. Nordhaug

«Løv-Ham Fotball er blitt enig med Sandstø om å terminere kontrakten fra og med dagens dato,» skriver klubben i en pressemelding.

Arne Sandstø er ferdig i Løv-Ham, og tar over den ledige trenerjobben i Sandefjord.

Løv-Ham-spillerne fikk beskjeden på ettermiddagens trening.

— Det var overraskende å få den beskjeden. Han har gjort en fantastisk jobb for oss, og det er uten tvil et stort tap for klubben , sier keeper Johan Thorbjørnsen.

Sandstø kom til Løv-Ham før fjorårets sesong.

— Spillerne er lei seg nå. Arne har gitt mye av seg selv, og han tok oss til et nytt nivå i fjor. Det er mange spillere som har blomstret under ham, sier Thorbjørnsen.

Han understreker at de skjønner at Sandstø nå velger å ta over Sandefjord.

Statistikksenter 1.divisjon:

— Vi har forståelse for valget. Sandefjord er en større klubb, og de har nok litt andre ambisjoner enn Løv-Ham har akkurat nå. Samtidig får han være nærmere familien, sier Thorbjørnsen.

Sandstøs familie har bodd i Skien mens han har vært Løv-Ham-trener.

Tom Mangersnes blir hovedtrener for løvene inntil videre.

— I første omgang er det de som er her som skal overta. Tom får hovedansvaret, og så får vi spillere være med og bidra så godt vi kan. De rutinerte får ta litt ekstra ansvar, sier Thorbjørnsen.

Ønskes lykke til

«Sandstø har ønsket seg nærmere familien og Løv-Ham jobber hardt med klubbens økonomi. Summen av dette gjorde at partene raskt kom til enighet», heter det i pressemeldingen fra klubben, som gir Sandstø en solid attest.

«Løv-Ham Fotball er veldig fornøyd med arbeidet Sandstø har utført og det er vemodig at klubben mister en slik resursperson. Sandefjord vil få tilført en trener som holder høy klasse,» heter det.