Fotball

Basma leder Ranheim

<p>Må ta styringen på sidelinja etter at Perry og Ulseth ble utvist.</p>

Ranheim leder 1.div.trener per joar hansen (t.h.)christer basma - hjelpetrener
  • Line Lauvsnes Oddekalv

Sammen med sportslig leder Stig Winsnes må Christer Basma ta over jobben med å lede Ranheim borte mot Strømmen.

Duoen stepper inn etter at Per Joar Hansen og Otto Ulseth ble utvist mot Tromsdalen forrige helg, skriver klubben på sin hjemmeside.

Dobbelutvisningen kom etter at Geir Holthe ble holdt i straffefeltet uten å få straffe. Otto Ulseth reagerte med å sprinte ut av den tekniske sonen og klage på avgjørelsen. Per Joar Hansen smelte til mot dommeren. Begge ble vist bort fra banen.

— Vi forlot området og slang med leppa. På bred nordnorsk sa jeg at de fikk se til å dømme. Jeg ba dommeren om unnskyldning etterpå. Jeg beklager, sa Hansen til adressa.no etter kampen søndag.

VIDEO: Se høydepunktene fra Ranheim-Tromsdalen:

svp://95382?view=ap

Ranheim — Tromsdalen: Høydepunkter

- To kloke fotballhoder

I et intervju på ranheimfotball.no sier trenerne at de har bedt om unnskyldning overfor spillerne.

Perry forbereder seg på å følge neste kamp fra tribunen, men mener vikarene Winsnes og Basma er meget kvalifiserte for laglederoppgaven.

- Det er svært heldig for klubben at vi har to meget kloke fotballhoder som kan steppe inn for oss. Laglederjobben vil være i de beste hender, også mot Strømmen, sier treneren.

Christer Basma har bidratt i treningsarbeidet denne sesongen. Han har også vikariert banen tidligere i år, da Ranheim slo Mjøndalen.

Les også

  1. Skallet ned motspiller og trenerne utvist

Les mer om

  1. Fotball 1. div