Fotball

Økonomisjef ny generalsekretær i NFF

<p>Kai-Erik Arstad erstatter Paul Glomsaker.</p>

Kai Erik Arstad
  • Håvard Karlsen

Glomsaker valgte i forrige uke å gå av på dagen som generalsekretær i Norges Fotballforbund (NFF). Bakgrunnen var ulikt syn på blant annet arbeidsdeling.

— Mitt valg handler om arbeidsfordelingen mellom styre og administrasjon. Det er viktig at man bruker de enkelte deler av organisasjonen best mulig. Utover det vil jeg ikke si mer eller gå i detaljer, sa Glomsaker da.

Les også:

  • NFF-topp går på dagen

Nå har fotballforbundet konstituert Kai-Erik Arstad som ny generalsekretær. Det skriver de i en pressemelding. Arstad er økonomisjef i NFF, og skal ha jobben som generalsekretær til en permanent løsning er på plass.

– Vi har en organisasjon med mange flinke medarbeidere og gode avdelingsledere. Forbundsstyret ønsket å konstituere en av avdelingslederne, og tross kort fartstid har Arstad skaffet seg en god oversikt over NFF. Han er en tydelig person med sterke lederegenskaper, og har opparbeidet seg et godt rennome, sier fotballpresident Yngve Hallén til fotball.no.

”Arstad tiltrer i jobben umiddelbart, og prosessen med å ansette en permanent generalsekretær er i gang. Slike prosesser kan normalt ta inntil seks måneder”, skriver fotballforbundet.

Les også

  1. NFF-topp går<br/> av på dagen