Fotball

Nordmann med drømmemål da Rooney så rødt

I Ola Kamaras første start for D.C. United scoret han et kremmerhus av et mål. I oppgjøret fikk også Wayne Rooney direkte rødt kort for en stygg albue.

Ola Kamara scoret et nydelig mål for D.C. United i natt, men klarte ikke hindre tap. Foto: The Canadian Press via AP/Darryl Dyck/NTB scanpix.

 • NTB

Oppgjøret mellom D.C. United og New York Red Bulls hadde med andre ord det meste. Først tok gjestene fra New York ledelsen etter seks minutter etter scoring av Alejandro Romero.

Drøye 20 minutter senere fikk Wayne Rooney rødt kort etter å ha plantet en albue i halsen på Cristian Casseres før en corner. Rooney ble sendt rett i garderoben i det som så ut som en uprovosert albue.

 • FÅTT MED DEG DENNE? Wayne Rooney er klar for engelsk klubb

Rooney tusler av banen etter utvisningen. Foto: Scott Taetsch / NTB Scanpix

Så fikk Amro Tarek sitt andre gule for Red Bulls og ble sendt i dusjen på overtid av den første omgangen. Det betød ti mot ti de siste 45 minuttene.

Etter 55 minutter presenterte Kamara seg for alvor for hjemmepublikummet i Washington. Nordmannen fikk ballen på hjørnet av 16-meteren, dro seg inn i banen og skrudde ballen lekkert opp i krysset. Luis Robles kunne se langt etter ballen som nærmest limte seg i krysset.

Dessverre for Kamaras D.C. United klarte de ikke å tette igjen etter utligningen. Bare fire minutter etter nordmannens elleville scoring satte Daniel Royer inn 2-1 til gjestene, som også ble sluttresultatet.

Kamara ble tatt av etter 69 minutter. Tapet gjør at D.C. i natt ble forbigått av nettopp Red Bulls. Kamara og co. ligger på 5.-plass i MLS' østlige avdeling.

Los Angeles FC knuste San Jose Earthquakes 4-0 på hjemmebane. Adama Diomande var henvist til benken og så spissrival Carlos Vela score to mål. Den norske spissen fikk den siste halvtimen for LAFC.

Les mer om

 1. Ola Kamara
 2. Wayne Rooney
 3. MLS
 4. New York Red Bulls

Relevante artikler

 1. FOTBALL
  Publisert:

  Vanvittig scoring vekker oppsikt: Rekker ikke Rooneys skudd fra over midtbanen

 2. FOTBALL
  Publisert:

  Tidligere eliteseriespiller scoret to: Solskjær roser sin nye spiss: – Han er annerledes

 3. FOTBALL
  Publisert:

  Haaland herjet i Champions League-debuten: – Vi har fått en verdensstjerne!

 4. FOTBALL
  Publisert:

  United-tenåringen får eksperter og medspillere til å måpe: – Minner meg om Solskjær

 5. FOTBALL
  Publisert:

  Solskjærs supersignering glitret i målfest: – Ingen tvil om at United er på rett vei

 6. FOTBALL
  Publisert:

  Solskjær fikk en marerittstart – så snudde United kampen etter drømmescoringer