Fotball

Vi fulgte Deadline Day direkte

 • 100% Sport

Det norske overgangsvinduet stengte ved midnatt natt til tirsdag. Det gjorde også alle internasjonale overganger til England. Det innebærer overganger mellom Premier League-klubbene.

Premier League-klubbene har mulighet til å hente spillere fra lavere divisjoner i England frem til 16. oktober.

I vinduet under fulgte vi det som skjedde på overgangsvinduets siste dag.

Festet innlegg
Risa til Molde - Kitolano til Odd
05. oktober 2020 kl 23:58av Sindre Trygsland
DEL

Birk Risa er solgt fra Odd til Molde. Det bekrefter Skien-klubben sent mandag kveld. Samtidig går John Kitolano på lån til Odd, klubben han var i frem til 2018.

Kitolano har vært på lån i Molde denne sesongen, men eies av den engelske klubben Wolverhampton. Låneavtalen varer ut 2020-sesongen.

Siste innlegg
Vi vil gjerne høre fra deg! Send inn spørsmål og kommentarer, vi publiserer fortløpende.
Send inn
 • DEL

  Noe snakk om overganger til TIL?

  :)

  Hei! Nei, ikke som jeg har plukket opp.

  av Aleksander Losnegård
 • av Aleksander Losnegård
  DEL

  Salétros tilbake til Sarpsborg

  Sarpsborg 08 melder at Anton Salétros er tilbake i klubben. Tidligere denne sesongen spilte svensken ti kamper for klubben på lån fra russiske Rostov. Nå har 24-åringen fra Stockholm signert en kontrakt med Sarpsborg på to og et halvt år.

  – Jeg trivdes utrolig godt i Sarpsborg i våres og føler jeg fremdeles har mye å bevise. Jeg vil hjelpe Sarpsborg 08 framover mot topplasseringer og Eliteserien og ut i Europa, sier Salétros.

 • DEL

  Stille på sør arena?

  Hadde håpet på en til forsterkning, men ettersom at målet er å gå i pluss over dette vinduet regner jeg ikke med at det blir noe?

  Fredrik Hæstad

  Hei! Ja, det ser ikke ut som at det skjer mer der.

  av Aleksander Losnegård
 • DEL

  Hei. Logget nettopp inn her. Noe å melde om Vålerenga ang kjøp?

  Vif support

  Hei! Nei, det ser ut til å være stille rundt Vålerenga i kveld. Har ikke hørt noe annet, men det er kanskje å foretrekke fremfor en eventuell Milos Mirkovic-reprise?

  av Aleksander Losnegård
 • av Aleksander Losnegård
  DEL

  Chris Smalling returnerer til Roma

  Manchester United har solgt Chris Smalling (30) til Roma. Det skriver klubben på sine hjemmesider. Midtstopperen tilbrakte forrige sesong på lån hos den italienske Serie A-klubben. Smalling kom til United fra Fulham i 2010 og spilte siden 323 kamper for klubben. Den eneste nåværende United-spilleren med flere kamper for klubben enn Smalling, er David de Gea.

 • av Aleksander Losnegård
  DEL

  Haalands fetter klar for Lillestrøm

  Jonatan Braut Brunes (20) er klar for Lillestrøm, bekrefter 1.-divisjonsklubben på Twitter. Han er fetteren til Erling Braut Haaland (20). Angrepsspilleren kommer fra Florø, hvor han har scoret ti mål på tretten kamper i 2. divisjon denne sesongen.

  Jonatan Braut Brunes (til høyre) er klar for Lillestrøm Foto: Carina Johansen / Stavanger Aftenblad
 • av Aleksander Losnegård
  DEL

  The Athletic: Ingen Dembélé-overgang

  The Athletic skriver at Ousmane Dembélé ikke blir Manchester United-spiller. Overgangen skal ha strandet på at United kun ønsket å låne franskmannen, mens Barcelona ville selge 23-åringen. Den italienske sportsjournalisten Fabrizio Romano skriver også at de to klubbene ikke klarte å bli enige.

  Foto: Pau Barrena / AFP
 • av Aleksander Losnegård
  DEL

  Aalesund selger toppscoreren sin

  Hólmbert Fridjónsson (27) er klar for Serie B-klubben Brescia. Det bekrefter italienerne på sine hjemmesider. Islendingen har scoret 11 mål på 15 kamper i Eliteserien denne sesongen.

  Foto: Fredrik Hagen / NTB
 • av Aleksander Losnegård
  DEL

  Chelsea-flopp klar for Napoli

  Tiemoué Bakayako (26) lånes ut fra Chelsea til Napoli. Den franske midtbanespilleren spilte 43 kamper under Antonio Conte i 2017/18-sesongen, men har siden vært på lån hos AC Milan og hos gamleklubben Monaco. Nå går turen til Napoli.

 • DEL

  Noe nytt ang Sander Svendsen?

  Silje Vassvik

  Intet nytt enn så lenge. Ståa er at Nettavisen i formiddag meldte at Molde jobber med å hente ham fra danske OB, mens Romsdals Budstikke vet at klubben har jobbet med å signere ham en stund.

  av Aleksander Losnegård
 • av Aleksander Losnegård
  DEL

  Brasiliansk venstreback klar for Manchester United

  Alex Telles (27) er klar for Manchester United. Det melder klubben på Twitter. Den brasilianske venstrebacken kommer fra Porto. Han er Ole Gunnar Solskjærs andre signering i dette vinduet. United har tidligere hentet den nederlandske landslagsspilleren Donny van de Beek (23) fra Ajax.

  Foto: Joe Klamar / AFP
 • av Aleksander Losnegård
  DEL

  Bodø/Glimt forsterker laget med Vetlesen

  Hugo Vetlesen er klar for Bodø/Glimt. Det melder serielederne på sine hjemmesider. Den 20 år gamle midtbanespilleren kommer fra Stabæk og har signert en kontrakt ut 2023.

  – Det er utrolig gøy og veldig spennende. Da Glimt viste interesse, og jeg fikk snakket litt med de, var det ikke noe tvil på at jeg hadde lyst på nye utfordringer, sier Vetlesen til klubben.

  Foto: Gorm Kallestad / NTB
 • av Aleksander Losnegård
  DEL

  Valsvik lånes ut til Stabæk

  Midtstopper Gustav Valsvik (27) lånes ut fra Rosenborg til Stabæk ut sesongen. Det melder trønderne på sine hjemmesider i kveld.

  – Etter samtaler med Åge skjønner jeg at det kan bli knapt med spilletid i høst. Derfor er dette en god mulighet for meg. Jeg ser frem til å bidra med mitt for Stabæk resten av sesongen, sier Valsvik, som har spilt 32 kamper for Rosenborg, til RBK.no.

  Valsvik erstatter Stabæk-kaptein Andreas Hanche-Olsen (23), som i ettermiddag er på medisinsk test hos belgiske Gent, melder Budstikka. Valsvik har også vært koblet til Strømsgodset.

  Foto: Trond Reidar Teigen / NTB
 • av Aleksander Losnegård
  DEL

  Legendes sønn blir lagkamerat med Sørloth

  Alexander Sørloth har fått en ny lagkamerat i RB Leipzig. Tyskerne har signert Justin Kluivert på lån fra Roma, skriver klubben på Twitter. Nederlenderen er sønn av Patrick Kluivert.

 • av Aleksander Losnegård
  DEL

  Douglas Costa returnerer til gamleklubben

  Driblefanten Douglas Costa (30) er tilbake i Bayern München, melder de regjerende Champions League-mesterne på Twitter. Brasilianeren ankommer klubben på lån fra italienske Juventus. Dette blir 30-åringens andre opphold i den tyske storklubben. Douglas Costa spilte for Bayern München fra 2015 til 2017.

 • DEL

  Noe mer klarhet vedr. Valvik-Godset?

  Egil Gjerde

  Hei! Nei, ingenting er bekreftet om Gustav Valsvik og om han eventuelt drar fra Roseborg tilbake til Strømsgodset.

  av Bernhard Veland
 • DEL

  Hva tenker dere om Start i dag? Kan det skje noe, og vil dere ha noe form for sending? Virket jo på Joey i går som om det er muligheter for både ut og inn

  Simen Ingebrethsen

  Fevennens Steffen Stenersen regner med en rolig kveld på Sør Arena, men utelukker ikke at ting kan skje.

  av Bernhard Veland
 • av Bernhard Veland
  DEL

  Vanligvis svært godt informerte Fabrizio Romano skriver på Twitter at både Edinson Cavani og Alex Telles er i ferd med å signere for Ole Gunnar Solskjærs Manchester United, 33-årige Cavani fram til 2022. Klubben skal også være villig til å hente Ousmane Démbélé på lån fra Barcelona, men den spanske klubben er kun interessert i en permanent overgang for kantspilleren.

  Romano melder også at United henter Amad Traoré fra Atalanta. Stortalentet (født i 2002) ankommer Old Trafford neste år.

 • av Bernhard Veland
  DEL

  Viking solgte Adrian Pereira til greske PAOK for rundt 9 millioner kroner i høst, og nå vurderer klubben om de skal hente inn en ny venstreback foran neste sesong – samtidig som de ønsker Rolf Daniel Vikstøl med videre.

  Etter det Aftenbladet kjenner til, står Groruds venstreback Fabian Østigård Ness (21) høyt på listen over aktuelle forsterkninger. Viking-trener Bjarne Berntsen så Ness i kampen mellom Sandnes Ulf og Grorud i helgen.

Premier League

SVUTMP
1Manchester City38296399267393
2Liverpool38288294266892
3Chelsea382111676334374
4Tottenham Hotspur382251169402971
5Arsenal382231361481369
 • Champions League
 • Europaliga
 • Conference League-kvalifisering
 • Nedrykk

Les mer om

 1. Fotball
 2. Engelsk fotball
 3. Premier League
 4. Norsk fotball