Fotball

Emosjonell Guardiola: Agüero nærmer seg Barcelona

Manchester City-manager Pep Guardiola går langt i å antyde at Sergio Agüero (32) nærmer seg en overgang til Barcelona.

TROFÉJEGER: Sergio Agüero kunne løfte Premier League-pokalen for femte gang søndag.
 • Fredrik Tombra, VG
Aftenposten samarbeider med VG-sporten. Derfor får du som Aftenposten-leser også artikler og tjenester som er laget av VG.

Ti år etter at Sergio Agüero ble hentet fra Atlético Madrid, forlater han klubben med fem Premier League-trofeer, en FA-cup-tittel og seks ligacuptriumfer – samt en nesten uslåelig målrekord på minst 260 mål. Han har fortsatt muligheten til å pynte på statistikken i kommende lørdags Champions League-finale mot Chelsea.

Deretter ser det ut til å bli en retur til spansk La Liga.

– Kanskje jeg avslører en hemmelighet. Kanskje er han nær ved å komme til enighet med klubben i hjertet mitt, Barcelona. Der vil han spille sammen med den beste spilleren noensinne, Lionel Messi, og jeg er ganske sikker på at han vil nyte det og gjøre Barcelona sterkere, sier Manchester City-manager Pep Guardiola til BBC etter kampen.

Guardiola har mer enn 20 års fartstid i Barcelona, som ungdomsspiller, kaptein for A-laget og som manager for Lionel Messi mellom 2008 og 2012.

Han slet ikke bare med å holde tilbake hemmelighetene søndag. Tårene trillet da han fikk spørsmål om Sergio Agüero etter argentinerens siste hjemmekamp på Etihad.

– Vi elsker ham så mye.

– Vi kan ikke erstatte ham, sier Guardiola til Sky Sports.

HYLLET: Sergio Agüero ble kastet i været av Manchester City-spillerne etter sin siste hjemmekamp på Etihad. Der scoret han to mål mot Everton.

Han ga Agüero 25 minutter på banen for å ta farvel med fansen mot Everton. Angriperen trengte kun seks av dem for å bidra til målfesten.

Med utsiden av foten satte han ballen i lengste hjørnet til 4–0. Noen minutter senere sto det 5–0, nok en gang signert Agüero.

– Det var fantastisk å score to mål i den siste kampen. Det er veldig spesielt. Jeg får endelig lov til å si adjø til fansen med en god kamp, sier Agüero til BBC.

Premier League

SVUTMP
1Manchester City22006066
2Arsenal22006246
3Brentford21106244
4Tottenham Hotspur21106334
5Newcastle United21102024
 • Champions League
 • Europaliga
 • Nedrykk

Mest lest akkurat nå

 1. 1
  VERDEN
  Publisert:

  Washington Post: Joe Biden ble briefet om Putins krigsplaner allerede i oktober 2021

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5