Fotball

Tina Wulf skal prøvespille for Hamburg

<p>Ble kontaktet av tidligere RBK-spiller Besart Berisha.</p>

TIL TYSKLAND: Trondheims-Ørns Tina Wulf reiser til Hamburg for å prøvespille for bundesligaklubben. Foto: Jørn H. Skjærpe

  • Christian Skare Stendal

Det har vært den reneste overgangsbonanzaen mellom norsk og tysk fotball den seneste måneden. Anthony Ujah er solgt fra Lillestrøm til Mainz, Henning Hauger fra Stabæk til Hannover, mens Per Ciljan Skjelbred er på vei til Hamburg fra Rosenborg.

Nå kan Trondheims-Ørns Tina Wulf bli den neste som tar steget til Bundesligaen.

— Kanskje verdens beste liga

I morgen reiser U23-midtbanespilleren til Hamburg for å prøvespille i tre dager. Det bekrefter rådgiver Sverre Mauseth overfor adressa.no.

— Hun skal etter avtalen være der til lørdag. Vi kan kalle det et prøvespill, og det er jo svært. Tyskland er kanskje den beste ligaen i verden, og både for hennes og klubbens del er det greit å få kjenne litt på hverandre. Det er en unik mulighet for Tina, sier han.

Kontaktet av Berisha

Hamburgs sportslige ledelse skal ha latt seg imponere over det Wulf har vist i videoer, og kontakten fra klubben er formidlet gjennom tidligere Rosenborg-spiller Besart Berisha. Wulf gleder seg over muligheten.

- Jeg synes det er veldig smigrende at de har lyst til å invitere meg nedover. Det blir en kjempeopplevelse for meg. Jeg gleder meg til å vise hva jeg kan, og skal i hvert fall stå på. Så får vi se hva som skjer. Det er en stor klubb, og ligger vel på fjerdeplass i Tyskland, så det er helt sikkert et veldig høyt nivå , sier hun.

Wulf sier hun først og fremst drar til Tyskland for å skaffe seg noen referanser og se på nivået.

— Mer legger jeg ikke i det foreløpig. Er jeg god nok får vi se hva som skjer. Selvfølgelig er det en drøm for meg å spille i utlandet. Det har det alltid vært, og det kommer det alltid til å være, sier hun.