Fotball

Joe Hart ble hyllet av fansen. Etterpå snakket han ut om situasjonen med Guardiola

— Alle vet at vi har en situasjon gående.

Joe Hart mottok hyllest fra City-fansen, i det som kan ha vært hans siste kamp som keeper for Manchester-klubben. Foto: Reuters

 • Steffen Stenersen

Mange Manchester City-fans jublet høyt da Pep Guardiola ble ansatt som trener som etterfølger av Manuel Pellegrini.

Og uten at de er mindre begeistret nå, hadde nok ikke mange sett for seg at Guardiolas inntreden skulle bety slutten for en av fansens mest populære spillere.

Joe Hart er etter alt å dømme ferdig som keeper i klubben. Gjennom flere uker har engelske medier meldt at Guardiola ikke ser engelskmannen som sitt førstevalg, og i ligakampene så langt har Willy Caballero stått mellom stengene.

Les også

Balotelli kan ende i Sveits

— Alle vet vi har en situasjon gående

Hart fikk spille andre kamp i kvalifiseringen til Champions League onsdag, hvor City hadde 5-0 å gå på fra første oppgjør mot Steaua. Etter kampen snakket han ut som situasjonen.

Dette var en meldingene Joe Hart kunne lese på tribunen under kampen mot Steaua. Foto: Reuters

— Vi vet alle at vi har en situasjon gående, men jeg føler at internt så håndterer vi det godt som lag og med et godt støtteapparat, sa Hart ifølge Manchester Evening News. 29-åringen ble etter kampen hyllet av egne fans, og Hart innrømmer at det var en spesiell anledning for ham selv.

— Dette er et spesielt sted for meg. Det har jeg aldri lagt skjul på. Det er her jeg elsker å være, men ting forandrer seg i fotball, og da må vi være menn og komme oss over det, sa Hart.

ZLATAN:

Les også

«Jeg behøver nye kritikere, de gamle ble mine fans»

Guardiola: — Jeg kommer til å gjøre mange feil

Guardiolas nye keeper blir, ifølge engelske medier Claudio Bravo fra Barcelona. Keeperen ble observert i Manchester i forrige uke og er forventet å signere før overgangsvinduet stenger om én uke. Jasper Cillessen forlater Ajax til fordel for Barcelona for 13 millioner euro. Dette ble klart torsdag og forsterker inntrykket av at Bravo skal til England.

Pep Guardiola under kampen mot Steaua onsdag kveld. Foto: Reuters

Hart har vært i Manchester City siden 2006, men Guardiola har ifølge The Guardian ingen kvaler ved å vrake klubbens førstekeeper gjennom mange år.— Jeg er her for å ta avgjørelser og kommer til å gjøre mange feil. Jeg var ærlig med Joe og med spillerne mine. Akkurat nå er Joe City-spiller, og hvis han må spille så spiller han, sier Guardiola.

Les også

Arsenal-legende skuffet over klubben: - De mangler noe

— Griser kan faktisk fly

— Han er fortsatt vår spiller. Jeg vet han er en legende i Manchester City, og en av grunnene til at klubben er der den er. Jeg vil gjerne at alle avgjørelsene mine skal gjøre alle glade, men det er umulig, mener Guardiola.

Trolig er grunnen til at Guardiola ønsker Hart bort at engelskmannen ikke holder høyt nok nivå med beina. Mot Steaua traff han dog på hundre prosent av pasningene sine. På pressekonferansen etter kampen fikk han spørsmål om akkurat det, og svarte:

- Det viser vel bare at griser faktisk kan fly, sa Hart ifølge The Guardian.

Manchester City vant kampen 1-0 og er dermed videre til gruppespillet i Champions League. Gruppespillet trekkes torsdag klokka 18.00.

Les mer om

 1. Engelsk fotball
 2. Manchester City

Flere artikler

 1. FOTBALL
  Publisert:

  Manchester City var ikke uovervinnelig likevel

 2. FOTBALL
  Publisert:

  Guardiola vil ha slutt på fansens buing: - De må glemme

 3. FOTBALL
  Publisert:

  Gikk hardt ut mot Guardiola. Nå får ikke Yaya Toure spille for City før agenten sier unnskyld

 4. FOTBALL
  Publisert:

  Drømmestart i Europa: Dette har ikke de engelske lagene gjort siden 2008

 5. FOTBALL
  Publisert:

  Rasende Messi i spillertunnelen: - Idiot, vis ansiktet ditt

 6. FOTBALL
  Publisert:

  De leder ligaen, men Guardiola mener fortsatt at de må bli bedre på alt