Vant på bortebane: Nå er Leeds enda ett steg nærmere opprykk

Etter 16 år utenfor det gjeveste selskap ser Leeds ut til å snart være tilbake.

Marcelo Bielsa er i ferd med å føre Leeds opp til øverste divisjon i England.

Det går mot en etterlengtet Premier League-retur for Leeds som slo Blackburn 3-1 lørdag. Laget har seks poeng å gå på i opprykkskampen når fem runder gjenstår.

Laget har vært utenfor Fotball-Englands gjeveste selskap siden 2004, men etter 16 år ser Yorkshire-laget ut til å returnere.

Borte mot Blackburn sikret Patrick Bamford, Kalvin Phillips og Mateusz Klich lagets 23. ligaseier for sesongen. Hvittrøyene topper tabellen og har fire poeng til West Bromwich, som riktignok har én kamp mindre spilt.

Les også

Nytt målshow fra Solskjærs supertalent – United har ikke tapt siden januar

Seier for Johansen

Stefan Johansen og Fulham klatret til 4.-plass med 1-0-seier over Birmingham på overtid. Fra benken så nordmannen at Josh Onomah ble den store helten på Craven Cottage.

London-laget passerte Nottingham Forest som måtte ta til takke med 1-1 i East Midlands-derbyet mot Derby etter en keepertabbe seks minutter på overtid. Tross det har Forest i likhet med Fulham et godt grep om omspillsplassene, mens Derby har tre poeng opp til Cardiff på 6.-plass.

Viktig seier

Stoke sikret en svært viktig trepoenger i bunnstriden med 4-0 over Barnsley. Laget er nå fem poeng over streken.

Brentford tok grep om 3.-plassen med 3-0 over kriserammede Wigan, som tidligere i uken ble satt under administrasjon og trukket tolv poeng.

(©NTB)