Gimletroll-damene skulle kjempet om opprykk – nå er de usikre på om de kommer i gang

Med ny trener skulle Gimletroll-damene spille inn en ny formasjon og spillestil – i håp om opprykk til 1. divisjon. Etter én treningskamp sa det stopp.

Her på Presteheia skulle Malin Aas Skomedal (18, f.v.), Lena Mangseth Solheim (17) og Emma Sannæs Kristiansen (22) kjempet om opprykk til 1. divisjon. Enn så lenge må de trene med minst én meters avstand.

– Jeg håper vi får spilt kamper og starte serien ettersom vi er i en usikker situasjon. Får vi en god oppstartsfase nå etter sommeren har jeg troa på at vi stiller sterkt i sesongen som venter oss. Vi sikter høyt. Vi har en god tropp, sier Gimletroll-spiller Emma Sannæs Kristiansen (22).

Hun og lagvenninnene endte på 3.-plass i fjorårets sesong, etter å ha vært med i opprykkskampen lenge. 2020 skulle bli et nytt år der kristiansanderne skulle kjempe om opprykk til 1. divisjon, men de er stadig uvitende til når de kan trene med kontakt – og når sesongen kan starte. Toppserien og 1. divisjon – som tilhører toppfotballen i Norge – har kommet i gang, men 2. divisjon og resten av breddefotballen venter fortsatt på grønt lys fra myndighetene.

Les hele saken med abonnement