Fotball

Målkongen Sturridge kan være på vei bort fra Liverpool

Engelske medier spekulerer om den skadeplagede spissens fremtid.

Daniel Sturridge har levert varene i Liverpool, når han har vært skadefri. Her fra FA-cupkampen mot Blackburn Rovers på Ewood Park i april.
  • NTB

Det blir spekulert i hvilke planer Liverpool-manager Brendan Rodgers har for den skadeforfulgte spissen Daniel Sturridge.

Denne uken uttalte Rodgers at hans viktigste transfermål i sommer vil være å få tak i en spiss som kan spillere på «øverste nivå hver uke».

Det kan være dårlig nytt for Sturridge, som gjentatte ganger har slitt med langvarige skadeproblemer.

Les også

Rodgers avfeide ryktene om Liverpool-avgang

Kun sju ganger har Sturridge startet for Liverpool i årets Premier League-sesong. Spissen var mannen rødtrøyene stolte på etter at Luis Suárez ble solgt til Barcelona.

– Jeg vet ikke (hvor mange spisser vi trenger), men jeg trenger én som kan spille på øverste nivå hver uke, sier Rodgers ifølgeDaily Express.

Liverpool-manageren er selv under press etter en svak sesong. Anfield-laget ser ut til å gå glipp av Champions League neste sesong. Og både i ligacupen og FA-cupen tapte laget i semifinalen.

– Det vil alltid være en risiko knyttet til den type spillere med tanke på fart og kroppsform. Vi får håpe at det bare har vært en uheldig sesong for Daniel Sturridge, og at han kan komme tilbake i superform, for han er et stort talent, sier Rodgers.

Forrige sesong scoret Sturridge hele 24 mål, i år er det bare blitt fem mål fra den tidligere Chelsea-angriperen. (©NTB)

Les mer om

  1. Engelsk fotball