Fotball

Helland kvitt skaden – tilbake i startelleveren

Rosenborg stiller med sterkt lag mot Haugesund.

TILBAKE FRA START: Pål André Helland. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

  • Sjur Magnus Bergstrøm

Pål André Helland har måttet stå over de siste kampene etter å ha slitt med både låret og akillessen. Etter at røntgenbildene av foten har blitt sendt rundt til flere klubber i Europa, er han nå skadefri og starter på høyrevingen mot Haugesund søndag kveld.

Det er også Mike Jensen. Dansken har slitt med en sår hals tidligere denne uken, men danner midtbanen sammen med Ole Selnæs og Fredrik Midtsjø.

— For å si det sånn: Jeg hadde kommet på Lerkendal om jeg så var veldig, veldig syk. Jeg gleder meg helt vilt til å oppleve festen. Jeg hadde ikke klart å holde meg hjemme og det blir en spesiell kamp og stor opplevelse, sa Jensen lørdag.

Rosenborg stiller slik (4-3-3): André Hansen – Jonas Svensson, Johan Lædre Bjørdal, Holmar Örn Eyjolfsson, Jørgen Skjelvik – Mike Jensen, Ole Selnæs, Fredrik Midtsjø – Pål André Helland, Alexander Søderlund, Yann-Erik de Lanlay

Benken: Alexander Lund Hansen, Matthias Vilhjalmsson, Mikael Dorsin, Tore Reginiussen, Morten Gamst Pedersen, Anders Ågnes Konradsen, Tobias Mikkelsen.

Gjennomkjøring

Kåre Ingebrigtsen uttalte lørdag at han ville bruke kampen til å finne tilbake godfølelsen før oppgjøret mot Lazio.

Den er viktig med tanke på Lazio-kampen. Vi må gjøre en god gjennomkjøring for å være klar til å møte dem. Vi skal ta med oss oppgjøret mot Haugesund som øvelse og da må vi gjøre det ordentlig.

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt00000000
1Brann00000000
1FK Haugesund00000000
1Kristiansund00000000
1Lillestrøm00000000
  • Champions League-kvalifisering

Les mer om

  1. Eliteserien
  2. Rosenborg BK