Fotball

Toppfotballsjefen tror Start-talent kan score 10 mål

Foran "hele" fotball-Norge spådde toppfotballsjef Nils Johan Semb mandag at en Start-spiller Mathias Rasmussen (18) vokser seg stor i eliteserien i 2016.

I Ajers fotspor?: I fjor fikk Kristoffer Ajer (t.h) gjennombruddet. Nå tror Nils Johan Semb at kompisen Mathiar Rasmussen (t.v) står overfor gjennombruddssesongen i eliteserien.

— Han har vært et talent som vi har visst om siden han var 12-13 år. Han har alltid vært en liten tekniker. Da jeg så ham på La Manga i vinter så han veldig lovende ut, sier toppfotballsjef Nils Johan Semb til Fædrelandsvennen.

På scenen - på før avspark-arrangementet til Norsk Toppfotball foran alle kapteiner, trenere og norsk sportspresse - spådde toppfotballsjefen hvilke spillere han tror får gjennombruddet i eliteserien i år. Kommende helg starter eliteserien i fotball. Start innleder med hjemmekamp mot Lillestrøm søndag klokka 20.00. — Det vil ikke overraske meg om Rasmussen scorer 10 tippeligamål i år, sa Semb, som har Vålerengas Sander Berge (18) og Odds Rafik Zekhnini (18) som sine to andre gjennombruddsgutter i eliteserien 2016. — Om han skal score 10 mål handler jo også om Starts spillstyrke. Det er lettere å score mye på et lag som ligger i toppen og skaper mye sjanser, sier Semb.

Les hele saken med abonnement